- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz junkpod #64990 üzenetére
A szinkronizálás kikapcsolását én sem igazán értem, hiszen - ahogy Hungobungo is írta - az egyik leghasznosabb dolog a szinkronizálás (nekem pl. a levelezés, a jegyzetek és a naptár szinkronizálódik, ami fontos), amit emlékeim szerint még a PDA korszakban "fedeztek fel" (ott az asztali gép és a PDA között).
Ugyanakkor én továbbra is azok táborát erősítem, akiknek nincs mobil internetjük. Pontosítok: tudok mobilnetezni, ha bekapcsolom a telefonon (előfizetéses vagyok), de nincs külön mobilnet előfizetésem, és egyelőre szükségét sem igazán érzem, amikor az idő kb. 90%-át wifi közelben töltöm, ha meg nincs wifi, de nagyon kellene a net, akkor bármikor be tudom kapcsolni a mobilnetet a telefonon ("végszükség" esetén, de ez igen ritka). Engem ezért sem annyira tartana vissza nem 3G-képes telefon megvásárlása (ahogyan volt is Cubot C11-em, és nagyon elégedett voltam vele), de mostanság ilyen már eleve csak elvétve akad, jobbára csak a (bőven) 100 dollár alatti kategóriában.
A root-olási őrületet én sem értem, de ennek az a fő oka, hogy én kimondottan nem szeretem piszkálni a jól működő dolgokat. (Az airsoft-ban ezt úgy mondjuk, hogy "a jól működő puskát felesleges megjavítani". ) Egyetlen telefonomat root-oltam, de azt is csak azért, hogy tudjak rá Google appokat tenni, mert azok gyárilag nem voltak benne.
Az akku üzemidőről pedig csak annyit, hogy amikor először lett Androidos okostelefonom (Y200), eleinte nekem is 7-8 napos üzemideje volt a telefonnak (1400-as akkuból ), hiszen minden ki volt rajta kapcsolva, aztán a Gugli szépen lassan átformálta az életemet, és elkezdtem szinkronizálni, amivel az üzemidő 3-4 napra esett vissza, de nem bántam, mert cserébe "szinkronizált" lettem.
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest