- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
válasz poffsoft #65347 üzenetére
Én Elixir 2-t szoktam telepíteni, felmásolva az SD-re .apk fájlként, és telepítve, Az elég sok mindent mutat.
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
kulcsari
csendes tag
Tud valaki vmit a jiake x3s-ről?
-
tototos
őstag
Sziasztok!
4 colos típusok közül milyen telefont ajánlotok 30-40 ezer kategóriában?
-
Buccer
tag
Az hogy rányomok 3x egymás után a kijelzőre és kinagyítja az android tulajdonság vagy telefon függő? Ki lehet kapcsolni?
Pécs City
-
LeRiii
újonc
Hali. Segítségeteket kérném telefon vétel ügyben.
Jó lenne ha 5" körül lenne a kijelző méret ram 1gb rom mindegy proci 4mag körül stb.. 40-45 ezrem lenne rá nem tudtok valami jót? Válaszotokat előre is köszönöm.Yeah Baby,Nice team.
-
piggy2
tag
Mi a véleményetek erről? [link]
Teljesen úgy néz ki mint az Umi x1 pro. A fehér ráadásul olcsóbb is. Érdemes ezt meg venni???
streccs strucc cucc
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz FіkuszKukіsz #65361 üzenetére
Hungi alairasaban megtalalhato!
-
Bodor
veterán
Ha már erre jártam megkérdezném, hogy tudtok-e olyan programot Lenovo Idol X-hez, amelyikkel be tudom külön állítani az értesítési hangok hangerejét a telefon és a csengő hang erősségétől függetlenül?
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
hungobungo
senior tag
válasz poffsoft #65347 üzenetére
Szia,
aliexpress-en lezártad már a rendelést? HA MÉG NEM, NE HAGYD MAGAD! Indíts panaszt: Open dispute, ott jelölj be mindent ami ráillik az esetedre, írd le 2 mondatban hogy a telefon az eladó szerint ilyen volt, ehhez képest te ezt és ezt kaptad, meg hogy fake zte is volt, és "full refund"-ot kérj. Csatolj screenshot-okat a programokról, amik kiírják a telefon tulajdonságait.
SOHA NE kérj partial refund-ot (részleges visszatérítés), ne is fogadd el, ha véletlenül válaszolna az eladó, mert akkor azt várná az Aliexpress is, hogy visszaküldöd.
Mivel ilyen esetben mindig visszaadja az Aliexpress a pénzed, az eladó valószínűleg még válaszolni sem fog, mert tudja hogy szart adott el, a dispute process 4 nap alatt a te javadra le fog zárulni, legalább lesz egy gyenge telód ingyen
JÓTANÁCS: SOHA DE SOHA NE ZÁRJUNK LE EGY VÁSÁRLÁST SEM AZONNAL![ Szerkesztve ]
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
Bodor
veterán
Bocsánat elszúrtam, sokat nézegettem a Lenovo telefonokat. Szóval Alcatel-en, de alap beállításokban természetesen nincsen ilyen, akkor nem kérdezném.
-
Bodor
veterán
válasz CoolBoy323 #65370 üzenetére
Pontosan mi is az? Play-en nem találom
-
Istju
senior tag
Sziasztok. Lányomnak Lenovo A820 van Cappa féle rommal. Tökéletes, le a kalappal, köszönet Cappanak és a többi lelkes fórumtársnak. Asszonynak Neo N003 -at vettem (1/4-est), szép és jó "kis" teló. A 3000mAh -ás akku több mint egy hetet bír. Magamnak nézegetek. Erről mi a véleményetek? http://www.minideal.net/cubot-x6-smartphone-mtk6592-1-7ghz-android-4-2-with-5-0-inch-ogs-screen-1gb-16gb.html --a kamera minőségével tisztában vagyok, esetleg egyéb észrevételetek van erről a telcsiről?
A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS
-
Bodor
veterán
Köszi!
-
Istju
senior tag
válasz kocsisdavid5 #65374 üzenetére
Én szeretnék rendelni:-)
A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS
-
Mobildeck
tag
anno én is egy 'kamu' telefont vettem, az előre telepített antutu kamu adatokat írt ki, sőt szinte az összes benchmark progi, mai napig nem tudom igazán mi van benne, bár a playen - és ezt akkor ajánlanám az előttem bajba jutottnak is - van egy 'második' antutu program, az ilyenek kivédése érdekében, rögtön a 2. találat playen.szerk: időben kicsit elcsúszott a hozzászólásom, de mostantól 'reply előtt f5' lesz a himnuszom
[ Szerkesztve ]
[member since 2007]
-
alexw801
senior tag
válasz cappa72 #65352 üzenetére
Itt a fordítás oroszból:
Kódolási zavar
Az ön telefonján az adatok a továbbiakban nem elérhetők, azért mert a kódolás meg volt szakítva.
Ahhoz, hogy az eszközt tovább tudja használni, törölni kell a beállításokat. Ezután helyreállíthatja az összes adatot, amelyekre a Google account-on tartalék másolatok voltak létrehozva.
A gomb felirata:
Törölni a telefon beállításaitÜdv.
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
valaky500
csendes tag
Tisztában vagyok vele, hogy klón a készülék, viszont az első hozászólásomban ezt elfelejtettem odairni. De igazán nem zavar mivel működik rendesen - bár azt én is furcsállottam hogy kinai kinait hamisit és hogy ilyen nyíltan (telefonon elhelyezett feliratok). E készülék előtt 1,5 évig egy star w007 iphone klónt használtam azzal is meg voltam elégedve.
-
poffsoft
veterán
szerintem igen, fél éve a pályán van, és azért elég jó az értékelése.
(#65351) alexw801: köszi, megnézem
(#65355) Buccer, (#65356) cappa72: inkább JB, mint huawei. És valóban valahol a fejlesztői lehetőségeknél (vagy a kijelzőnél???) lehet ki/be kapcsolni (én kikapcsolom alapból, mert elég zavaró tud lenni[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz hungobungo #65368 üzenetére
Szia!
Nem, nem zártam le- pontosan azért, nehogy nagy legyen a meglepi.
Én partial refundra gondoltam amúgy: ha elengedi a felét, elégedett lennék (115 usd (+ a tréfa) volt a vége)Pont úgy logikáztam, hogy a full refundnál kell visszaküldenem, de ez most eléggé meglepett...
Most akkor hogy is van ez? (Tudom, te sokkal nagyobb rutinnal bírsz a kínai piacon )
Amúgy meglepő módon aliexpressen egyes huawei G700-nak mondott telefonokra hasonlít erősen, bár specifikációk szerint az is quad és 1280x720...
(#65381) Mobildeck: Antutu X-et tettem fel elsőnek. A teszt 82%-nál belefagyott (Test cancelled), csak a feladatkezelőből tudtam kilőni az antutut...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz RVR400 #65390 üzenetére
Amúgy az érdekesség, hogy ugyanezen a terméklinken megjelent később egy hasonló (kb. azonos) huawei telefon (legalábbis a hátlapra éppen azt szitázták), ezt leszámítva még a fotók is ugyanezek voltak (pici túlzással photoshop), majd lenovóra változott ugyanezen a linken a hirdetés. Még jó, hogy aliexpress automatikusan snapshotolja a hirdetést
ja, és a valóságban a hátlapon a kamera mellett van egy felirat: fekete: 8.0 BSI Full HD, fehér: 5.0 BSI Full HD
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz poffsoft #65393 üzenetére
Jah, most néztem végig igazán a képeket. Már azokból is tisztán látszik, hogy kamu. Láttál egyáltalán valahol hasonló típusszámú és kinézetű ZTE-t?
Na mindegy, végülis remélem, hogy szerencséd lesz, és visszajön valamennyi pénzed legalább. Jah, escalate utána az ali első körben felajánlja, hogy 20%-ot visszatérít visszaküldés nélkül.(#65394) b0bcat: Mali 544MP, 4.9-es kamera mikor 8-nak illene lennie, ha már nem 967-ről van szó, de kinézetre sincs ilyen ZTE sehol, és a V987S-re még a gúgli sem ad ki semmi hiteles találatot.
[ Szerkesztve ]
-
hungobungo
senior tag
válasz poffsoft #65391 üzenetére
Figyelmeztető jelek:
- 10138 pont Antutun (túl kevés egy mtk6589esnek)
- a ZTE V987 s a modell neve a screenshotokon - a v987 nem is így néz ki, mincs is "s" jelű
- a ZTE v987 nem 4.7"-os, hanem 5"-os - gondolom, vonalzót már nem tudtak mellé hamisítaniMintha régebben xiaomi hamisítványok lettek volna ugyanilyenek....
Amúgy igen, ez ugyanaz csak huawei 3C L-nek hazudja magát:
http://www.aliexpress.com/item/Huawei-Ascend-honor-3C-L-customized-Android-4-2-smart-phone-MTK6589-Quad-Core-1G-RAM/1689213465.htmlEz meg vmi daxian, talán ez az igazi "márkája", persze nem stimmelnek a paraméterek itt sem:
http://www.aliexpress.com/item/Daxian-5s-4-7-IPS-HD-display-MTK6589-Quad-Core-1G-RAM-4G-ROM-3G-GPS/1708887287.html[ Szerkesztve ]
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
poffsoft
veterán
válasz hungobungo #65397 üzenetére
Mondjuk egy hónapja az ali tele volt V987S- sel, de ez az egy volt 4,7".
Már tudom, hogy a V987 nem hasonlít rá...Antutut sosemnem szoktam erőltetni, így nem is tűnt fel a "hiba".
De összességében azért használhatónak tűnik, csak nagyon nem az, mint ami a spec szerint kellene legyen...
Ja, és tényleg itt a világvége: a kínaiak a kínait hamisítják
(#65396) RVR400 : Mali 544MP-re sem dob találatot gúgli; vagy csak rosszul kerestem?
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest