- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz berigazek #3200 üzenetére
Nos, kerestem egy csomó típust ami tetszene. Még ez is Zopo300 de egy kicsit drága.
Nos mi a véleményed a lent linkeltekről?
Közben körvonalazódott mi az ami nekem fekszene:
- Hasonló stílus mint a HTC Titan
- 4.3" idális
- Ne legyen túl nagy, olyan Glaxy S1 méret lenne az ideális
- kijelző 540*960 vagy nagyobb, és 16M színmélység
- elég nagy különbségek vannak súlyban. 370g vs. 140g ?? Nagyon zavaró a 370g-os?
- jó ha tud TV-t, de ezek egyike sem tudo ahogy néztem
- a 6577 procisok egyáltalán kaphatóak? Összesen van 15 ha jól láttam? ugyan azt a ONE-X-et jó lenne megkapni 6577-essel....free your mind
-
NivoSzaki
tag
ezt a HTC klónt én is nézegetem ha valóban 4.7 inches a kijelzöje akkor nekem tetszik
ezt a videot találtam róla igaz itt eredetinek adták el a másolatot
Amugy egész jó a kijelzö minösége amikor bekapcsolja a srác a telefont
http://www.youtube.com/watch?v=A2g3uEdsQww&feature=youtube_gdata_player
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
Ezt örömmel hallom. És akkor szerintetek melyik legyen:
One X 6577
Titan 2 V12 6577
ZeonTouch-Titan-X825a 6575A 6575 procis Zen Touch hogy hogy drágább mint a 6577-s Titan II V12? Illetve majd egy árban van a 6577-es One-X-el.
Minél kisebb könnyebb, annál jobb. Ha nem 340grammos akkor mennyi?
Ezek a telók közel mind azonos súlyuak?
Mind háromban IPS kijelző van? (kiírásnak már nem merek hinni ha ennyi hülyeséget írnak)(#3206) berigazek: "Volna?" Már nem kapható? Nekem ilyen 3D-s marhaság nem kell, azért plusz pénzt nem adnék ki.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
berigazek
őstag
1.Amit rendszerint írnak,hogy ,,In stock" nem mindig igaz sajna,sőt legtöbbször :-(
2.Igen volt egy eladóm,de már 2 napja el kelt,5"-sat vettem helyette,azaz olcsóbbat,butábbat,de nagyobbat...
3.Nem tudok ajánlani,mert nem ismerem az ízlésedet,de van rengeteg ...[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
ktamas55
tag
Tartalék akkumulátort keresek ZOPO ZP200 hoz. Nem tudjátok véletlenül, hogy melyik ismert készülék akksija jó bele?
Egyáltalán hol lehet ezekbe a kínaiakba akkut kapni?
más:
Ez a telefon kezeli a benne lévő SD kártyát, minden műveletet végez, ír és olvas oda vissza, csak a telefonkönyvet nem akarja kimenteni a kártyára.
Mit tudnék vele tenni, hogy kimásolja? Szükségem lenne egy biztonsági másolatra. -
Jazz
veterán
HTC ONE X kilőve.
Akkor maradt a 6577-es iHTC Titan II V12 Plus MTK6577 vs. 6575 ZeonTouch Titan X825a MTK6575
Ti melyikhez nyúlnátok? A Zeon érintése egy picit drágább a 6575 ellenére. Hogy tudom megnézni hogy a V12 kapható e, és nem csak átverés?
A V12-őn van HDMI kimenet, 2000MAh-s az aksija. Elvileg minden érv mellette szól.
Sima 3,5-es sztereo jack fülessel is sztereóban működik? Ezeknek milyen a hangminősége? (rákötnék egy sennheisert)
"Weight: 370g" Ez valószínűleg elírás és csomagolással együtt értendő. Gondolom... [link][ Szerkesztve ]
free your mind
-
Sz.Tamás
csendes tag
Ez a tartalék akkus dolog engem is érdekelne. A jelenlegi telefonom (Nokia) mellett is van egy asztali töltőm + 2 akkuval, így út közben sem érhet baj. Ezekhez (pl. egy W3+ -hoz, vagy később a G3-hoz) is lehet ilyesmit szerezni?
-
chinaminman
tag
válasz ktamas55 #3210 üzenetére
Nekem a gmail-es e-mail-emmel van szinkronizálva az összes kapcsolatom. Így nem kell a kártyán lenni a számoknak, másik telefonnal, vagy kártyával is el tudod érni őket és a böngészőben belépve a gmail-be is tudod kezelni őket.
Nekem blad-en az sd-re is le lehet menteni a számokat. -
Jazz
veterán
De jó. Írnak 850g-ot is a V12 Titan-ra "Weight:850gram" :S
free your mind
-
berigazek
őstag
válasz ktamas55 #3210 üzenetére
Lehet kapni akksit külön,ott vettem én is,2 helyen jelenleg!Eredeti is van és utángyártott is,1850mAh és 2000 mAh...
De lehet kártyára menteni az összes Androiddal...
Belemész a Telefonkönyvbe (Contacti)-ba és ott az Import/Export almenű alatt eldöntöd,hogy mely névjegyzéket akarod elmenteni az ,,utókor" számára,ha az egészet akarod,akkor kijelőlöd az ÖSSZEST és mész tovább...felajánlja,hogy Honnan és Hová szeretnéd menteni Importálni vagy Exportálni a Névjegyzéket.TELEFON-ból SD kártyára és menti is pár másodperc alatt,amit bármikor ide vagy más Androidra visszatehetsz :-)[ Szerkesztve ]
-
cossie023
csendes tag
-
Jazz
veterán
válasz robit1973 #3222 üzenetére
Mindenképpen érdekelne, megköszönném.
De lehet már én is megrendelném minél hamarabb, nem találok ennél jobb telót hasonló árban.
A súly az ami aggaszt. Mindenhol azt írják hogy 340gramm a saját tömeg. A zen touch-nál elírták. De ennél, az összes oldalon ennyi van. :S Ezt nem akarom elhinni hogy nehezebb mint 2x Galaxy S1. Szerintem ez lehetetlen.És van tippetek hogy honnan érdemes rendelni? Ez a http://www.fastcardtech.com ez jó lesz?
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz robit1973 #3225 üzenetére
Akkor te innen rendelted? A free shipping magyar hon-ra is vonatkozik? Az a kevés árkülönbözet majdnem mindegy, fontosabb hogy ahonnan gyorsabban megjön.
Neked mennyit ígértek, 2 hét?(#3226) devast: Köszi. Megnyugodtam. (nehogy nekem valami beton mobilt szállítsanak, azbeszt és ólom béléssel. )
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
robit1973
aktív tag
Nem innen rendeltem, mert mire válaszoltak, addigra megrendeltem máshonnan ( a gyártótól ). A free shipping szerintem ránk is vonatkozik, de ilyen esetben a szállítás általában mindenhol 2-3 hét minimum. Nekem nem volt ingyenes szállítás, viszont olcsóbb volt a telefon. A végösszeg kb. egyforma.
-
berigazek
őstag
Én írtam 3 e-mailt a Fastcardtech-nek,de nem válaszoltak....ezek szerint nem kell pénz nekik....pedig felkeltette az érdeklődésemet 1 héttel ezelőtt egy termékük...
Ja amúgy,amint írtam csak ,,csalogatásért" van odaírva az,hogy ,,In stock"... :-(Jazz!
Ott van leírva,hogy melyik országba mennyi a postadíj különböző postával,ha ,,esetleg" nincs leírva,akkor az van odaírva,hogy ,,vásárlás előtt vedd fel postázás ügyben a kapcsolatot az eladóval,ha AZ nem szerepel a listában":
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
Köszi!
Néztem a videót amit robit linkelt: A telón van alap kijelzővédő fólia (miután a csávó eltávolította a vastag védő fóliát) vagy általában nem adnak a telóhoz külön? Mondjuk ha már rendelek, akkor olyan helyről szeretném ahol egyben megveszek mindent, memória kártya, védő fólia, autós töltő....stb. Gondolom ez is sokkal olcsóbb kínából.
Az az 512Mb rendszer memóra szerintetek kevés lehet?
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz robit1973 #3233 üzenetére
thx. Akkor a http://www.ttmalls.com lesz a befutó....így még nem nagyon rendelgettem. Szerintem akkor innen veszek memóriát, fóliát, meg autós töltőt bele. Ezt meg majd lelevelezem hogy így egy csomagban is free e az a shipping.
(#3234) berigazek: .....igen? Az jó vagy rossz?
(#3233) robit1973: Így már túl szép hogy igaz legyen. 156$ csak, és még ide is hozzák ingyen...huhh. Remélem összejön.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
Ezen az oldaon sajnos nagyon kicsi a választék. [link]
A teló innen lesz, de a többit máshonnan kell beszereznem.
Esetleg közvetlenül a gyártótól, hozzávaló fólia, autós töltő, BT headset, meg ilyen gumis tok, galaxy s-nél láttam ilyet. Kiteszed a műszerfalla a km óra és a ford. mérő közé, és nem csúszik el és tartó sem kell.
Vagy ilyen bizbaszok beszerzéséhez tudtok valami jó helyet, ahol nagy a választék? és persze olcsó is, meg jó.
Jesszus, itt milyen árak vannak? Autós töltő 80 cent??? Meg kijelző védő fólia 1$??? Csak minket rabolnak le itthon, ezen árak 20x-osával???
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
fecg21
aktív tag
Akinek volt már kellemetlensége abból hogy utazás közben lemerült a mobilja, az nézze meg ezt. 6000mili amperes külső akku, 29 dollárért nem is drága. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
-
RBJ
addikt
csak engem idegesít, hogy a thl w3 nál az iphone szerű ikonok?
a thl w3 meg az ulefon v12 nem ugyanaz? hátulról teljesen egyforma.
[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
érdekes, hogy azt mondják nincs magyar nyelv a lenovo ba és itten meg a képeken szerepel.
[link]Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
berigazek
őstag
Így alakult csütörtök óta az ,,útja" a telcsimnek,ha nem tenne holnap ünnep még meg is kapnám:
Vasárnap, Augusztus 19, 2012 at 23:05
Feladó terület: HONG KONG - HONG KONG - HONG KONG
Címzett terület: BUDAPEST - SZAZHALOMBATTA - HUNGARY +1
Vasárnap, Augusztus 19, 2012 Helyszín Időpont Csomagok
10 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 23:05 +1
9 Vámkezelési eljárás befejeződött BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 22:34
8 A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 21:48Szombat, Augusztus 18, 2012 Helyszín Időpont Csomagok
7 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 12:13
6 feladó állomáson feldolgozva LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 01:45Péntek, Augusztus 17, 2012 Helyszín Időpont Csomagok
5 A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 23:40 +1
4 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 13:02 +1
3 feladó állomáson feldolgozva HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 12:44 +1
2 A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 04:31
Csütörtök, Augusztus 16, 2012 Helyszín Időpont Csomagok
1 Küldemény felvéve HONG KONG - HONG KONG,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Ukrajnai háború
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Háztartási gépek
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nyomtató topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest