- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Íme az új Android Auto!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Az AnySoftKeyboard legújabb verziójában ha pl. a vessző karakterre hosszan rányomtok, mi történik?
Felugrik a többi választható karakter, és
1. ottmarad a kis ablak, amíg nem választatok,
vagy
2. folyamatosan rajta kell tartani az ujjatokat a gombon, majd elhúzva és felengedve a kívánt helyen lehet az adott karaktert beszúrni?Mert utóbbi nálam kizáró ok, akkor inkább nem frissítek egy két hónappal ezelőtti verzióról.
-
St3ven
addikt
Na,tobben is reagaltatok,koszi.
Maestro kartyam van,nem dombornyomott,van 3 jegyu kod,es utoljara egy hete fizettem vele neten (ha a tavszamla.hu-s befizetes annak szamit).
Ugyanilyen parameterekkel rendelkezo MasterCardos kartyaval sem ment,pedig azt meg fel is sorolja a market (mint a Visa-t).
Egyebkent egy pillanat alatt,a kartyaszam rovatbol megmondta,h "ez nem hitelkartya".
-
St3ven
addikt
Obazz, jahogy hitelkartya kell a marketes vasarlashoz...
A GO Launcher EX-hez szerettem volna megvenni a Future temat, nagyon allatul nez ki, egy rakat marhajo ikonnal.
-
St3ven
addikt
válasz
brendoncsopi #11637 üzenetére
Nincs mit.
-
St3ven
addikt
válasz
brendoncsopi #11630 üzenetére
GSaver. Nekem tokeletesen bevalt.
A masik kerdessel kapcsolatban nem sok biztatot tudok mondani,sztem ezek a progik mind ilyen sok helyet foglalnak,de talan a tobbiek tudnak valamit.
-
St3ven
addikt
Hivasok blokkolasara keresek progit. Ami fontos:
- rejtett szamok blokkolasa
- manualis blacklist
- loggolja a blokkolt hivasokat
- beallithato legyen, mi tortenjen a hivassal (elutasitja, foglaltat jelez, hangpostara iranyit)
- allithato legyen az ertesites modja (hang nem kell,de pl. egy diszkret status bar ikon jo lenne)Hasznal vki a fentieknek megfelelo progit?
-
-
St3ven
addikt
Gondolkodom,h a GO SMS Pro-rol atterjek a Handcent-re,mert mar nagyon zavar,h egyes uzeneteket duplan kapok meg.
Csak egy dolog tart vissza: nem tudom,nem gagyi kinezetu-e a Hancent popup ablaka,es nem kozepre igazitja-e az sms szoveget,mert utobbitol falra tudok maszni,volt mar fent ilyen progim. A GO-ban amugy a popup egesz pofas pl. a dark temaval.
Naszoval,ha vki Handcent-et hasznal,tudna csinalni egy screenshotot a popuprol? Koszi...
-
St3ven
addikt
válasz
róland #11336 üzenetére
Haverokat kezdem is atszoktatni a Google Talkra. Annak idejen en szoktattam ra oket a Skype-ra,csak kozben az meg egy kalap sz@r lett.
Illetve a Fring-et tesztelem most tobb emberrel,egesz jo,csak a hangminosegen lehetne meg javitani. Ja,es 17 Ft a percdij magyar mobilt hivva...
-
St3ven
addikt
válasz
elfelejtette #11101 üzenetére
Javaslom - nem csak Neked,mindenkinek -, hogy egy-egy progi frissites elott csinalj egy mentest a Titanium Backup-pal. Nekem is ez volt a gondom az AnySoftKeyboard-dal,ment is vissza azonnal a korabbi verzio.
-
St3ven
addikt
Battery Monitor Widget kérdés.
Nálam miért 22h 20min a grafikon vízszintes tengelyének a "szélessége"?
Mert még életemben nem láttam ilyen skálát, nem lehetne ezt 24h-ra állítani? Ilyen beállítást sehol sem találtam, márpedig a 24h-nak jóval több értelmét látom, mint a 22,33h-nak...
-
St3ven
addikt
válasz
simonzé #10647 üzenetére
Az lehet,h jo,mar en is neztem,de nekem a fring elsosorban az olcso,mobil iranyba 6 centes tarifa miatt kellett,na meg hogy talkos ismerosoket ingyen lehet hivni.
Az a gyanum,csak ido kerdese,h ebbol is kiveszik a skype-ot,mint annak idejen a Nimbuzz-bol,meg mindegyikbol.
-
St3ven
addikt
A legnagyobb baj,h nem lehet testreszabni.
Pl. a vasárnap a hét első napja,ami kiakaszt.
Vagy kattintva a gyári naptárprogit hozza be,ami azért elég puritán és nehézkesen kezelhető, szemben pl. egy Business Calendar Free-vel,ahol első dolgom az volt,h átállítsam,h csak 8-20-ig mutassa a napi nézetet, kinek van programja szerda hajnal fél háromkor... -
St3ven
addikt
Na, hát reakció nem nagyon volt, úgyhogy látatlanban belevágtam ebbe a fring-dologba.
Azt kell, hogy mondjam, elsőre nagyon pozitív az összkép. Nem lassult be a teló, persze többet fogyaszt, mint a beépített Gtalk, de jóval többet is tud. (Különben sem szoktam ezeket folyamatosan futtatni, csak addig, amíg tényleg elérhető tudok és akarok lenni.)
Kipróbáltam a fizetős mobilhívást: magyar telszám hívása bárhonnan a világból 6 centért (17 HUF), ez elég versenyképes, tekintve, hogy ugyanez a skype-ban 22,5 cent (63 HUF) plusz kapcsolási díj, szal majdnem négyszer annyiba kerül…
Tökéletesen hallottam mindent, szakadozásmentesen (egyelőre csak egy elég gyenge wifin próbáltam), habár a hívott fél enyhe visszhangozásra panaszkodott (ezt még tesztelni kell, egy mérés nem mérés).Ami hátravan: fring-fring irányú beszélgetés, a teszt könnyen össze fog jönni, ugyanis symbianos Nokiára meg asszem iPhone-ra is telepíthető.
Hátrányok:
Eddig akárhol is voltam a telómon pl. a menükben, más progiban, a Gtalk felül a status bar-on folyamatosan görgette az üzit, ha valaki rám írt, na ez itt nincs, csak egy értesítés, hogy valaki írt. Azaz elő kell hozni a fringet, aztán megnézni, mit írt a partner.
Most volt egy hagyományos hívásom, amíg chateltem fringen (Gtalk partnerrel), de mikor befejeztem a hívást, nem csatlakozott vissza a fringre, azaz újra kellett indítanom a progit.
Másnak mik a tapasztalatai hosszabb távon?
-
St3ven
addikt
válasz
DonMedve #10385 üzenetére
Hm, mondasz valamit. A Pro csak egy évig reklámmentes, de benne van a push alert. (Amúgy én is csak a leírásból "dolgozom", nekem a sima változat van meg, minden extra nélkül.)
Sztem teszteld, hogy bejön-e, mielőtt nekiugrasz a vásárlásnak.
Ráadásul pár hét, és itt az off-season, lehet nem is lenne érdemes most megvenni. De persze lebeszélni nem akarlak.
-
St3ven
addikt
válasz
DonMedve #10383 üzenetére
A Gold tagsággal eltűnik a reklám + push jelleggel jönnek a részeredmények, tehát nem lekérdez percenként, így spórol a nettel és az akksival. Ez örökre szól, nem olyan vészes, asszem 18 norvég korona, kb. 600 HUF.
A Silver tagsággal pedig egy éves reklámmentességet vehetsz.
Én mondjuk egyelőre nem vettem meg, mert sztem nem fogyaszt sokat, a reklámmentesség meg ugye megoldott az AdFree-vel.
Ha jól láttam, a Pro változat az megegyezik a Gold tagsággal, csak ugye utóbbi az alkalmazáson belüli vásárlás promóciójának a neve, előbbi meg külön letölthető app.
Egy idétlen bugot mondjuk máig nem javítottak: az élő eredmények közé időről-időre véletlenszerűen felvesz egy-egy sorozatot, pl. ázsia kupa, izraeli bajnokság, ezeket ilyenkor kézzel kell kiszedni a sajátok közül (ha zavar).
-
St3ven
addikt
Soccer Scores - FotMob-ot használja vki? A legutóbbi frissítés óta nem látom az élő meccseket,azt írja,h nincs meccs a kiválasztott ligákban,pedig de.
-
St3ven
addikt
Nabazz, Marketen hirtelen eltűnt minden telepített appom a My apps fül alól.
Csak a legelsőként települt Youtube és a legutolsóként feltett szutyok Formula1 2011 maradt a listában, utóbbi persze csak FC-t produkál.
Újraindítás (teló és Market is) nem segített, a telóm az elsődleges gmail accomat továbbra is látja.
Van vkinek ötlete?
-
St3ven
addikt
Látod az lehet, hogy csak később jön. Azt hittem, csak én vok ilyen béna, hogy nem találom.
Nem tudom, mennek-e ezek más launcherrel, nekem csak a GO és a Zeam van fent. De véleményem szerint nem mennek GO nélkül.
Amúgy nem widget, de a kedvencem a GO Launcher EX Notification, ami kis piros körben látható számot applikál pl. a Gmail meg SMS app ikonodra, ezzel jelezve, hány olvasatlan üzeneted/nem fogadott hívásod van.
-
St3ven
addikt
Ezt a GO Launcher EX kiegészítőjeként működő calendart látta már valaki?
Elvileg így lehetne kitenni widgetként, ez a menüpont meg is van nekem, csak le kellene tölteni előtte a fenti calendar kiegészítőt, de sehol sem találom marketen, a többi három gond nélkül meglett:
-
St3ven
addikt
válasz
Tesztelo.hu #10090 üzenetére
Létezik vmi kód, már sajna nem emlékszem rá, mi az, amit a telszám elé (és talán mögé is) beírva kiadja, hogy melyik szolgáltatónál van az adott szám.
A T-Mobile-nál legalábbis ez nekem múltkor még működött, sztem fent van a honlapjukon ez a módszer.Ha pedig máshol van a szám, mint ahogy azt a Call Meter 3G „gondolná”, csak megadom egy külön csoportként, hogy ezentúl ezt a telenorost pl. t-mobile-os irányú tarifa szerint számolja. Ami persze ha naponta 47 különböző telszámot hívok, akkor nem biztos, hogy járható út, de nekem átlag mobilosként tökéletesen működne.
-
St3ven
addikt
válasz
flushman88 #10077 üzenetére
Pl. az Opera Mini a saját szervereit használva kb. 90%-ban tömörít, azaz jóval kevesebb lesz a felhasznált adatmennyiség.
-
-
St3ven
addikt
válasz
CoolBoy323 #9950 üzenetére
Persze, jogos, oda-vissza megy. Csak én arra nem jöttem rá, hogyan lehet a kezdetben csak telómemóriában lévő névjegyeket adott gmailes címtárba szinkronizálni. Ha már gmailes "címkével" szerepel a telódon, nincs gond. Figyeld csak meg a telódon, kétféle névjegy van: gmailes - egy "g" ikonnal, meg egy sima akta-ikonnal. Én már csak a gmailesekhez nyúlok, és csak ilyen típusút hozok létre, ezt automatice szinkronizálja mindkét irányba, a másik típusút nem. De ennyire sztem nem is kell túlgondolkodni...
-
St3ven
addikt
Ha jól értem, először a telón lévő számokat szeretnéd áttolni gmailre.
Akkor a telód telefonkönyv alkalmazásában nyomsz egy menü gombot, majd exportálás sd kártyára. Ezt átteszed a gépedre (egy db fájl lesz, asszem vcf), és a gmail Címtárába beimportálod. Majd ahogy fent írtam, csak ezt a csoportot engeded szinkronizálni.
Így ugyan kétszer lesz meg minden névjegy a telódon (egyszer a telón eredetileg meglévők, egyszer a szinkronizáltak), de nem kell megijedni, ezeket egyesíteni fogja. Ha nagyon zavar, akár törölhetők is az eredeti névjegyek.
Az egésznek az lesz az előnye, h gmailben szerkeszthetők lesznek, ott bármikor meglesznek biztonságban, akármi történik a telóddal, és rom- vagy telócsere esetén egy pillanat alatt átvihető a friss lista az új romra/telóra.
-
St3ven
addikt
-
St3ven
addikt
válasz
flushman88 #9933 üzenetére
Vazz, én most tornáztam fel egy battery stats wipe-pal tizenvalahány órára, és örülök, mint majom a...
Mondjuk kicsit túl is van húzva a proci, meg megy is rajta a net rendesen. -
St3ven
addikt
válasz
default. #9902 üzenetére
Én csináltam egy "Telefonkönyv" nevű csoportot a Gmail címtárában, és csak ezt engedem szinkronizálni a telómon. Csak a valódi névjegyeket címkézem fel vele, így a sok szemét emailcím nem is jelenik meg a telómon. (De utóbbialakat pl. egy kattintással is el lehet rejteni.)
Persze ez Neked valszeg nem lesz jó megoldás, mert ugye ehhez netkapcsolat kell.
-
St3ven
addikt
Köszi. Igen, olvastam, amiket fentebb írtál, meg is tetszett a Lookout.
Csak telepítés előtt még utánanéztem a lehetőségeknek, és elbizonytalanodtam, mert az AVG hangyányit jobbnak tűnik, pl. van benne wipe, azaz távolról lehet törölni mindent a telóról, még az SD kártyát is.Mondjuk ez még nem perdöntő nálam, ezért várom a tapasztalatokat, hogy kiderüljenek olyan dolgok, amelyekre egyelőre még nem is gondolok, és a leírásokból sem derülnek ki.
Amúgy valaki ezt írta még februárban, ezt meg tudod erősíteni?:
"A Lookout és/vagy a Norton Security SIM csere esetén automatikusan SMS-ben elküldi a megadott telefonszámra az új SIM telefonszámát. Így már lehet azonosítani."
-
St3ven
addikt
Lookout Mobile Security vagy AVG Anti-Virus Free?
Kinek mik a tapasztalatai?
Az megvan, hogy melyik mire képes, inkább az erőforrások használatára gondolok, nem merítik-e nagyon az akksit, fogják vissza a telót, vagy éppen mennyire "smooth" a futásuk, mennyire könnyen kezelhetőek, pontosak-e, ilyenek...
-
St3ven
addikt
válasz
RootRulez #9779 üzenetére
RootRulez, Punky:
Azt hiszem, a 3G kicsit részletesebb beállítást tesz lehetővé pl. a tarifák terén.
Hát, ha nem méri a wifit, az jó. (Bár ez egyben azt is jelenti, h eléggé megszaladt ma a fogyasztásom... azt hittem, a wifi miatt mutat ilyen sokat, már a hónap első napján...)
-
St3ven
addikt
Call Meter 3G-ben van arra lehetőség,h csak a mobilinternetes forgalmat mérje,a wifiset ne?
-
St3ven
addikt
Ha már előkerült a Fring, bemásolnám egy korábbi kérdésemet, hátha most tud vki mondani vmit.
"A Fring-et használja itt valaki a telóján?
Ha igen, mik a tapasztalatok? Jól működik a
hanghívás mobilszámot hívva?
(Amúgy ahogy néztem, harmadannyiba
kerülnek a mobilhívások, mint skype-on...)" -
St3ven
addikt
A GeoStar Lite-ot ismeri valaki?
Nagyon ígéretes, szórakoztató kis proginak néz ki, el is indul, de ha indítok egy kvízt, csak „üres” képernyő jön be, kép nélkül, üres válaszokkal. -
St3ven
addikt
válasz
Sir Sparrow #9643 üzenetére
Tedd fel nyugodtan, nekem semmi gondom nincs vele. Az hogy béta, semmiről nem mondanád meg, teljes értékű app, hibátlanul fut.
-
St3ven
addikt
válasz
szőröscica #9501 üzenetére
Sims3?
Aktív témák
Hirdetés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged