Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • IldiH

    aktív tag

    Hosszas kereséssel sem találtam megfelelő helyet, de irányítsatok el, ha mégis van jobb topik. (A készülék topikja nem forog.):
    4.2.2 Androidos telefonnal SD kártyára mentődnek a képek. Pár nappal ezelőtt a képek, videók egy része megsérült, véletlenszerűen, több mappában is lenullázódott a mérete egyes képeknek.
    Próbáltam telefonon keresztül, illetve kivett SD kártyáról is helyreállítani őket (pl. EasUS), de csak kis piros x-et tartalmazó kép lesz belőle.
    A jelenség azután lett, amikor otg kábelen keresztül próbáltunk másik telefonra másolni. A készülék nem tudott USB kapcsolatot létesíteni, de nem írt ki hibát, egyszerűen leállt a csatlakozás. A többszöri próbálkozás után bluetoothon csináltuk végül a képküldést, ezzel nem volt gond. (A kábelt kipróbáltam másik készüléken, nem volt vele gond.)
    Ezután derült ki, hogy néhány képet, videót nem jelenít meg és azóta szg-re való csatlakozáskor folyton kiírja a telefon, hogy nincs kép kiválasztva (egyszerű fekete háttér és ez a felirat). Ettől függetlenül lehet csatlakozni és van hozzáférés a tartalomhoz.
    A telefonkezelője szerint a galéria alkalmazás futása beragadt 2xx megával, de a futó appok között nem látszott.
    Van valami megoldás az adatok visszanyeréshez? Illetve mi okozhatta (pl sérült a galéria)? Esetleg egy rendszer-visszaállítást kövessek el (ha már menthetetlenek a képek)?

Új hozzászólás Aktív témák