Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz nyuszi123456 #5499 üzenetére

    A Dalvik nem lesz cserélve sose. Lesz egy új operációs rendszer, egy feltehetően debian linux alpú ARM Hardfloat Thumb2 OS, ami egyrészt péppé alázza teljesítményben a droidot, másrészt úgy fogja tartalmani a dalvikot, mint a PC a javat. Ha akarod van. Nem muszáj nagyon egyszerű appokat a kezdőkkel mindjárt natívan írattatni. De egy kicsit elszálltak az utóbbi időben az emulációval. Többmagos CPU? Hát ahhoz megkéne mozdítani a lusta társaságot hogy fordítsa újra legalább az appot. Majd ami új és olyan azt 2magra írják. De ez lassú folyamat lesz. Legjobb lenne ha a rendszer tudná a folyamatokat szétosztani.

    Az is egy jövőkép hogy marad minden így, a hardverek elképesztő ütemben gyorsulnak, és talán elérik azt a szintet ahonnan már az átlagembert sem zavarja a droid. A Nokia meg eltűnik.
    Amennyiben lesz valami drasztikus fejlesztés az elkövetkező 4- évben ami többszörösére dobja olcsón a CPU-k teljesítményét, borítékolható az android sikere.

    Minden attól függ lesz-e elegendő elégedetlen hozzáértő ember, aki tenni akar a szabad mobilplatform megmentéséért. És nem az Ubuntu for Android fogja elhozni a megváltást, de lényegesen közelebb hoz a megoldáshoz.

    Egyébként szerintem itt fejezd be, ennek a topicnak totál más a célja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák