Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jena2

    tag

    Sziasztok szerintem nem egy átlag kérdésem/ bajom lenne, hátha valaki tudna segíteni. Igazából készülék de inkább droid gond, mégpedig:
    Nagyrészt Bt headsetről beszélek, és napi nagyon sok órát, közben telefon zsebben, közben én mozgásban az egyik készülékem egy lenovo vibeZ2 k920 android 5.02 vagy ilyesmi
    a másik egy doogee x5 max pro droid 6,, a gondom hogy bármit elkövetek a telefon önálló életre kel a zsebemben beszélgetés közben, a lenovoban van zseb felismerő ha jól rélik de nullával egyenlő, a doogee-ben nincs is.
    Doogee:
    Egyszerűen szétb_sz tőle az ideg hogy beszélgetés közben elkezd fotózni, vagy leteszi a hívást vagy a beállításokat variálja el, a lenovo az rendszerint a beállításokba mászik bele, de a doogee meg mindent elkövet. ma már bekapcsoltam a minta kijelző zárat, na az sem oldotta meg, mivel ha hívás közben vagyok nem zárja le fullra a kijelzőt csak kikapcsolja, a hívás befejezés ugye él, ami gond lehet hogy a doogee power gombja nagyon puhán nyomható így lépkedés közben benyomódik bontja a hívást, de még nagyobb gond hogyha BT-n teszem le a hívást arra is felébred, ha nincs minta bill zár akkor teljesen kijön azaz feloldja a bill zárat a Bt hívás megszakítástól, és hiába a rajzolgatós bill zár 3 funkció él,még minta előtt a fotózás a ugye a bill zár feloldása és valami google hang alapú keresés, szóval ha befejezem a beszélgetést leteszem BT-n, attól felébred a kijelző és a zsebemben már megy is a fotózás vagy google hangkeresés, már csak azt hallom a BT-n hogy exponál, ma már nagyon kicsi hijja volt hogy földhöz baszom.
    A Lenovoval nincs ennyi gond, de pont elég van,az is kb minden alkalommal a beállításokban találom meg mikor végzek egy hívással.

    Kérdés tud e valaki erre megoldást, mindegy már az sem érdekel ha valami típus specifikus dolog és kell miatta egy másik készüléket vennem ilyet olyat amolyat csak legyen valami használható megoldás erre.
    Köszönöm ha valaki tud segíteni

    ONEPLUS 11

Új hozzászólás Aktív témák