- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
válasz tvamos #11863 üzenetére
Hát a fém hátlap már csak nem nyomódik be úgy a 97IPSnél, mint az Archosnál vagy a 7015nél:-)
Pont tegnap néztem videót a sima Elfről és az Auroráról. Amikor egy kicsit elfordították az Elfet már semmi nem látszott a kijelzőből.
Az Aurorát sajnos nem forgatták, de ott gondolom több látszik az IPS miatt.
De akkor már várd meg a kétmakkos szériát szerintem, ha ezekben gondolkodsz.Lenovo Vibe Z2 Pro
-
malwy
senior tag
válasz tvamos #11906 üzenetére
Skate-tel hogyan boldogulok, vagy az esetleges C71-re érted?
Ha ZTE-re, akkor köszönöm szépen, remekül boldogulok.
Mindennapos használat, netezés, filmnézés, android appok adta kényelem, stabil, be nem akadó működés kárpótol mindenért. Ez sarkall egy még nagyobb tepsire
Problémák:
- 1-2 komolyabb játék nem indul;
- zenehallgatásban egy céleszköz azért nagyságrendekkel könnyebben használható, jobb;
- továbbá megszokást igényel hatalmassága zsebbenhordás közben.Viszont ha C71, akkor az egyelőre a jövő titka. De lehet más, vagy éppen semmi nem lesz.
-
Chapel
addikt
válasz tvamos #11922 üzenetére
Játékra biztosan nem, nekem munkámhoz kellene (adatok nyilvántartása, termékek adatlapjai, képeihez), illetve ebook olvasás, netezés, illetve fotózásokon jól jönne fel/letölteni képeket is. Ezek alapján pedig tökéletes számomra úgy látom, ma meg is fogdostam a boltban, hétfőn ha minden jól megy meg is veszem. Persze ma/holnap még kutatom a témát de erre hajlok.
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Prien
addikt
válasz tvamos #12063 üzenetére
Ezek a készülékek nekem is bejönnek, de egyrészt nem szeretnék annyira kiköltekezni, másrészt, amire a tabot használnám, megteszi egy olcsóbb modell is. Legalábbis bízom benne.
Amúgy mi lesz akkor, ha az akku vészesen veszít a teljesítményéből? Hogy lehet ezekben cserélni majd? Vagy eldobjuk és vegyünk másikat?A kevés is több a semminél.
-
tjb007
nagyúr
válasz tvamos #12315 üzenetére
Aki quad HD felbontású 1000Mbps bitrátájú filmeket szokott nézni annak biztosan nem de aki "megrekedt" a 720/1080p -nél (és a 30Mbps bitrátánál nem nagyobb filmeknél) annak bizony elég lesz.
Az Androidos médiaboxokban sincs erősebb hardver, sőt, mégis elboldogulnak avi -tól kezdve a ts -sel bezárólag "bármivel".
Persze ez csak egy félmegoldás de van akinek ez így, ebben a formában megfelel/elegendő.(#12317) canniball
-
8472race
tag
válasz tvamos #12320 üzenetére
tvamos
Az emberek tájékozódni szoktak a fórumokon.
Én elmondtam, hogy vannak alternatívák ebben az ár-kategóriában is.
Te pedig felvilágosítod őket a készülékek esetleges hátrányairól (már akinek ezek azok).
Így lesz teljesebb az információ egy-egy kütyüről. Én így látom.Egy nyomtalanul elmúló életet, élni sem érdemes.
-
Nara19
aktív tag
válasz tvamos #12320 üzenetére
Ismét leírom neked, hogy nem vagyunk egyformák. Én nagy elégedettséggel használom - minő elmaradottság - a 800*480 froyo-s 1 magos tabomat, sőt még egy ugyanilyet beszereztem a páromnak is. Ne haragudj, de én (is) ilyen elmaradott vagyok. Ezt a hsz-t is a használhatatlan gépemről írom.
Üdv: Nara
-
tvamos
nagyúr
válasz tvamos #12362 üzenetére
Ja... Az M5 tok uj,:
The Cortex-A5 is ARM's answer to criticisms leveled at its higher-performance A9.
80 percent savings in energy consumption for only a 56 percent reduction in performance
1.6 DMIPS per MHz for the A5 compared to 2.5 DMIP per MHz for the A9Szoval szerintem az 1MHz-n ketyego A9-nel nem lehet sokkal lassabb az 1.2MHz-s A5...
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
DemonDani
addikt
válasz tvamos #12373 üzenetére
téged nagyon összekevernek ezek a számok meg stb
Az R2000-nek semmi köze ahhoz ami a PD10-ben van. a PD10ben két lassú mag van összerakva, az R2000-ben meg szinte az egyik legerősebb kétmagos architektúra "mását" kapjuk
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
vamzi
senior tag
válasz tvamos #12393 üzenetére
A concorde gépei külfölrdől érdekelnének, a hazai áraikat magasnak találom, mert ilyen vagy jobb paraméterekkel rendelkező kínait olcsóbban lehet kapni. Viszont nincs hozzá hazai garancia és kiváló support. Utóbbi kettőből pedig max a support, ami érdekelne, nálam a hazai garancia nem feltétel. Több drágább kütyüm is van, amit magamnak szervizelek,ha túl drága a javítás, akkor pedig megy vissza kínába.
Nem tegnapra kell a tablet tudok rá várni, pusztán a két típus között nem tudok dönteni, mert mind a kettőben van valami, ami miatt az kell. Lehet felírom egy lapra a pro és kontra dolgokat és számszerűleg döntök. De jó lenne 1-2 hozzáértő ember véleménye is, hogy melyiket vegyem:
-
tjb007
nagyúr
válasz tvamos #12388 üzenetére
Még jó, hogy az iPad 2 se nem smartphone, se nem Androidos
Amúgy meg minden hasonló tesztbe bele szokták venni az aktuális új Apple tabletet/telefont is viszonyításképp, most is az új iPad viszi/fogja vinni a prímet ezen a téren (legalábbis várhatóan).(#12394) vamzi
Egyikkel sem nyúlnál mellé, esetleg ami a SmartQ felé billenthetné a mérleget az a folyamatos support.
-
Mandarinn
senior tag
válasz tvamos #12439 üzenetére
AMOLED témához. Nekem S8500-as Wave telefonom van. Szerintem nagyon szép. Olyan élénk, élő természetes színei vannak. A betekintési szöge is maximális. 180 fok. És szerintem hatalmas előnye, hogy kevesebb áramot fogyaszt. Ha feketés hátteret választasz akkor azok a pixelek nem is mennek. ICS-nél a menü nagy része is fekete. Ezzel sokat lehet spórolni. Akksit.
Hátránya , hogy az UV bántja a OLED kijelzőt. Szóval erre vigyázni kell.
Én egy OLED-es 9,7-es tabletet vennék ha lenne -
Nara19
aktív tag
válasz tvamos #12478 üzenetére
Egy kicsit megint figyelmetlen voltál, ezért elnézésed kérem
Gondolom,az autódat is cseréled, ha új típust hoz ki a gyár. (Ár, felhasználási cél stb. nem számít).
Egyszerűen csodállak, hiszen minden véleményed átgondolt és megfelel egy kinyilatkoztatásnak.[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz tvamos #12622 üzenetére
Itt látható összehasonlítás az xTAB-100s és az iPad 2 kijelzőjével.
Ha lesz xTAB-100IS, akkor azzal is lesz majd| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz tvamos #12629 üzenetére
Of course, minden felhasználó mást szeretne, más a jó. Nálam még az iPad 2 kijelzője is jó, még úgy is, hogy valóban látszik helyenként a pixel. Persze az iPad 3-é sokkal jobb, na de ennek az ára is megvan.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
tvamos
nagyúr
válasz tvamos #12680 üzenetére
Ja... meg annyit, mer' mar felb@sztatok!
Eredetileg en is 50-60k-s kerettel indultam neki a projektnek. Ra kellett jonnom, hogy ezek a Kinai cuccok tul sok megalkuvassal jarnak, nincs BT, GPS, 3G... a kijelzo se az igazi.
Minden honapban teszek hozza a penzhez 10-15 ezret. Most 100 ezernel jarok, de jovo fizetesbol is teszek hozza. Akkor talan mar kifutja Samsung Galaxy Tabot, amit kineztem. De lehet, hogy meg egy honapot kell varnom, es akkor tutira kifutja a penz! Ennyi!.. Addig meg bamulom az Atrixot, oszt jovan!..
(Persze, hasznalhatnam a ZT-180-at is, de ez egy elavult keszulek. Kenyelmetlen hasznalni, lassu, akad, kilepeget programokbol, nincs frissites, nincs video Skype, es a rezisztiv kijelzo se franko, stylus nelkul hasznalhatatlan. Nehez is felkezzel fogni. Akkor inkabb az Atrix.)"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
vamzi
senior tag
válasz tvamos #12680 üzenetére
Ejha... Bevallom, hogy pontosan értettem, hogy mit írtál, de azt be kell ismerned, hogy iPadet javasoltál neki, miközben jóval kisebb árat irányzott elő. Viszont te rendesen félreértettél akkor, mivel én csak annyit kommentáltam, hogy a pénzügyi skálán egy egészen nagyot ugrottunk ajánlatok terén. A concorde-ot pedig ha jól emlékszem én is ajánlottam
A technikád meg nem túl idegen nekem, mivel nálam úgy indult az egész, hogy 20-30ért veszek egy kínai gagyit. Viszont amíg keresgéltem, addig folyamatosan pumpáltam bele a pénzt, így végül 80.000Ft-on állt meg a dolog és szerintem sikerült a maximálisat kihozni ennyi pénzből. Persze mindig van mire várni, mindig lesz miért egy kicsit hozzátenni a végösszeghez, de előbb utóbb meg kell hozni a döntést.
Elnézést, ha felhúztalak, nem volt célom, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB 6hó jótállással+számlával!
- Csere-Beszámítás! Aktiválatlan, kép erejéig bontott! Apple Ipad 10TH Generation 64GB Wi-Fi
- iPad Pro 12,9" WiFi + Cellular / 256GB / Space Grey (130)
- Apple iPad Pro 12.9 2021 128GB M1 Tablet! BeszámítOK
- LENOVO V145-15AST 15.6 HD Laptop,4GB,128GB FEKETE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest