- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok.
Most készülök tábla gépet venni a fiamnak mivel csak 10 éves igy nem akarok több 10 ezer Ft ért venni , mivel szerintem sokáig nem lesz ép
Ilyen 20k ig szeretnék neki nézni újonnan és mivel sok van 20 ezer Ft ért igy nem tudom hogy melyik lenne ebben az árkategoriában a legjobb vétel.
És a segítségeteket szeretném kérni ebben.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
őstag
Sziasztok!
Édesapámnak szeretnék venni valami 7-es tabletet karácsonyra.
Elsősorban navigáció miatt kell neki, de akkor már úgy vagyok vele, hogy ha később szeretné, akkor tudja több dologra is használni, azért nem csak egy sima navigácót veszek neki.10-20ezer Ft között szerintetek van valami értelmes 7-es tablet, vagy csak 20 felett érdemes nézelődni?
Kizárólag andorid jöhet szóba. -
Zeki
nagyúr
válasz Cingáriusz #43854 üzenetére
GPS semmilyen olcsó tabletben sincs.
Naná hogy csak android jöhet szóba, a windows tabletek 100 felett vannak.
10-20-ért meg eldobható vackok vannak, amikkel nem élmény dolgozni.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Cingáriusz #43854 üzenetére
A legolcsóbb GPS-es tablet 30e forintnál kezdődik: [link]
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
50000ft-ig milyen tabletet érdemes venni?
7" kijelző, csak új lehet, filmnézés, wifis netezés lenne a fő dolog amit kellene tudnia. Amit néztem eddíg:
Samsung T210
Asus ME173
A pontos típusokban nem vagyok biztos, de mindegyik 50000ft-ba kerül. Ezek közül érdemes valamelyiket, vagy van egyéb jobb lehetőség is. Megjegyezném, hogy kb. egyszer volt a kezembe tábla gép, nekem nem jön be, ajándékba lenne. Szeretnék lehetőleg minél jobbat venni a lehetőségekhez képest.
Köszönöm! -
Smile8822
senior tag
[ Szerkesztve ]
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
mexel
veterán
Hú az a lenovo yoga tetszik. 49900-ért akartam Alcorokat venni, de lehet hogy + 5-ért megérné a lenovo? Mennyivel lehet nehezebb, mennyivel lehet rosszabb a fogása mint egy "kicsi" 7,9-esnek?
Nagyon elgondolkodtató. Kérdés mennyire lehet jó a rendszer, a wifi, stb. -
Athoszka
tag
Hát én is kíváncsi leszek a Lenovo Yoga 8-ra. Hosszú gondolkodás után ez lett a befutó. Rendelésem már leadva:-) Persze telefonon érdeklődtem és helyszínen meg tudom majd tekinteni a gépet.
Bár ebben DDR2 memória van nem DDR3. Valaki tudja, hogy ez mennyire nagy különbség?[ Szerkesztve ]
-
-
tjb007
nagyúr
válasz Williams #43861 üzenetére
ASUS MeMO Pad HD 7, Alcatel Tab 7 HD tablet, Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo, esetleg még a 32GB-os refurbished tavalyi Nexus 7, de ez ugye micro SD kártyával nem bővíthető (már ha ez szempont).
(#43862) Smile8822
Az AKAI márkájú tableteket és telefonokat került el inkább jó messzire.
(#43869) cigam
Ezt majd mindenki eldönti maga.
Múltkor majdnem egy egész napig erről ment a vita, szét is lett offolva vele az egész topik. -
atala
addikt
Ilyet ne kérdezzél, mert mindjárt leveszik a fejed, hogy miért veszel egy 5 évesnek tabletet.
Ne aggódj, nekem a 8 évesnek, is van, és most lesz az 5 évesnek is, de neki olcsóbb kategória.
Szerintem ha valaki ésszel engedi használni a gyereknek, akkor semmi hátrány nincs belőle. Nem kell engedni, hogy egész nap nyomkodja. Sőt, még nevelő hatása is van. Nálunk, ha valamit nem csinál meg a gyerek, vagy nem úgy viselkedik, akkor aznap nincs tablet, telefon, számítógép. Másnap mint a kisangyalok. Nálam az 5 éves lánykám úgy kezeli az anyja telefonját, és a számítógépet, mint ha bele született volna. -
douggutaby
tag
Sziasztok!
Hugomnak keresnék tabletet. Tánctanár és eléggé nehezére esik a laptopot cipelni a hangfalak mellett.
Így kellene 3,5 jack, normál usb bemenet, wifi, jó akku, esetleg memóriákártya bemenet, HDMI kimenet.
Főleg természetesen zenehallgatás menne, esetleg youtube, vagy HD videók megnézése a korábbi fellépésekről. Én sose használtam tabletet így nem tudom átérezni, hogy erre a 7 vagy 10-es lenne jobb.
A rá szánt összeg 50.000, nagy sírva 60.000, de akkor már jó lenne ha tokja is lenne. Inkább újat keresek, mint használtat, de érvényes garancia esetén nyitott vagyok arra is.Előre is kösz a segítséget
-
boba6
senior tag
válasz troland26 #43850 üzenetére
1év
WIFI-t ma megnézem
GPS-re nem került sor(#43866) mexel:
a fogása 1 kézzel nekem SOKKAL jobb/kényelmesebb mint egy átlagos 7-8" tableté amit "hátulról" fogok
a rendszer pörög rendesen, nem kell félni ha Nexus 7 2013 után nem érzem lassúnak akkor azt hiszem az jelent valamit[ Szerkesztve ]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
jel1
aktív tag
Sziasztok!
Most mi a 7" és 10"-eseknél a bestbuyk, a legolcsóbb ajánlhatóak?
(főleg netezésre, youtube, ilyesmi)nézegettem őket, talán ezek?
Prestigio MultiPad 7.0 Ultra DuoPrestigio MultiPad 4 Quantum 9.7
köszi előre is!
-
mouzrr
őstag
Sajna nem tudtam még mindig dönteni. Az ár is nagyon számít, de ha megérné akkor később venném meg, csak nem tudom melyiket. Nagyon tetszik a Venue 8 pro is, meg a Transformers T100 is. Néztem az új Lenovo Yoga-kat is, de eszméletlen nagy az áruk. Esetleg ebben az árkategóriában tudnátok még mutatni pár hasonló Win8 tabot,hydridet? Köszi.
-
Samus
addikt
Baleset ért egy Ainol Novo 7 Fire gépet. Megrepedt a kijelző (működik egyébként). Érdemes ezt javíttatni, vagy olcsóbb újat venni?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
mexel
veterán
Na gyorsan vettem 2db Yoga 8-at Hamarosan nekiállok itthon letesztelni őket nincs-e valami hibájuk. Párommaml bementünk a boltba, megláttuk a kütyüt és beleszerettünk. Főleg Ő. ( neki lesz inkább, a másik a nővéremnek)
A design nagyon szép, igazán minőségi érzetet ad, jó kézbe venni. A kijelző elsőre szépnek tűnik, és végre nem 1024x768 hanem 1200x800. A rendszer és a net gyorsnak tűnik, akadásokat amik zavartak volna nem találtam. Sajnos nem sok időm volt a boltban tesztelni, de amit láttam az nagyon megtetszett.
Próbáltam ott a neten az MT8125-nek utánanézni, de nem sokat találtam róla (28nm csíkszélesség, fogyasztásban-melegedésben nem lehet nagy baj). Sajnos szerintem nem a legjobb soc ami létezik, de ha elég gyors vele a kütyü akkor mindegy. Komoly játékokat nem akarunk játszani vele, főleg net, hd film nézés, stb kell.
Eredetileg Alcor Q813i-t akartam.
Ami meggyőzött ismeretlenül is: a jó felbontás, a minőségi külső és praktikum (az alcor után nagyon más volt - nincs gagyi kínai érzés, remélem a praktikus kialakítás a gyakorlatban is igaz lesz), elöl van 2 hangszóró ami szerintem jól szól (van dolby jelzés a kütyün és dolby beállítás a menüben). Nagyon tetszik a 6000-es akksi és az usb-s töltés, tetszik a 16gb ram, a kis súly, és hogy aránylag jó neve van. Kár hogy csak 1 év gari van rá, pixelgarancia nincs.
A rendszer eléggé át van szabva de nem a design része, ráadásul sok helyen még angol. Remélem majd jön rá kitkatEgy nagy negatívum volt: a bemutató darab, ami még új volt, máris találtam egy hibát. (félek típushiba lesz és sok darabban előfordul majd)
Amint bemelegedett, a kijlző jobb szélén, alulról kb 2-3 cm-re egy benyúló kb 1 cm-es kék csíkszerűség (elmosódva) volt látható. Valami olyasmi, mintha a kijelző hátulját nyomná valami, vagy elszínezné.
Várom a saját darabok tesztelését, kíváncsi vagyok milyenek lesznek.
Majd írok még tapasztalatokat.
Nekem így első ránézésre, most ebben az akcióban Best-buy-nak tűnik ennyiért. 80-ért már nem annyira, bár szép kis darab.
A dobozban a töltőn és egy usb kábelen kívül semmi nincs. A kijelzőn semmilyen fólia sincs sajnos, és valószínűleg semmilyen védelem (gorilla) nem található.
Kell vennem valami rá szabható fóliát. Ha ebben van valakinek tippje annak örülnék, valami igen olcsó kellene, mert utálom a fóliákat és lehet hogy leveszem majd.Amit még nem zudok, hogy OTG-kábellel kezel-e valamit.
Ha van valami írok, ha érdekelhet a dolog még valakit -
mexel
veterán
Az egyiket beüzemeltük Annyira szép, hogy teljesen oda vagyunk érte.
Most kereshetek magamnak valami 7"-ost, mert erre a párom lecsapott. A kitámasztós ötlet fenomenális. Az alján lévő kidudorodáson kívül olyan vékony, hogy oldalról alig látszik -
Speedy86
aktív tag
Sziasztok!
Tablet vásárlását tervezem, gondolom nem lepő itt a topicba
Max 100e Ft-ig szeretnék elmenni, nem sűrgős a dolog, ha esetleg van kilátásba valami amire érdemes várni.
Felbontás fontos lenne nekem, kijelző mérete pedig 7" felett.
Két tabletet néztem ki:
Asus MeMoPad FHD 10 és LG GPAD 8.3
Paraméterek alapján ezek tüntek jó vételnek, de szívesen meghallgatok akármilyen alternatívát.
3G nem lényeg, így nem adnék ki érte felárat.Előre is köszönöm
-
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
troland26
őstag
Szia
G pad-on gondolkodtam , de nem vagyok igazán nagy játékos . Viszont ez a Yoga 8 is egyre jobban mozgatja a fantáziámat .. mennyire jó a wifi-je ? Kijelzője rendben van ? Plusz garanciát nem lehet venni hozzá ? Az a hiba amit a boltban láttál a tiéden nem jelentkezett ? Tényleg jó lenne tudni , hogy vajon tényleg csak sima üveg vagy valami karcálló cucc van rajta ..
-
Ace owner
addikt
Lenne par Kérdésem az asus t100rol. Először is lehet hozzá kapcsolni nyomtatót,egeret meg mindent akar usb hubbal? Továbbá lehetne telefont is romolni? Játékok mennyire futnak, gta San andreas szintű Játékok mar nem mennek el? Esetleg minecraft? Nagyon gondolkozom rajta hogy a döglött laptopot egy ilyennel valtsam ki. Úgyis kell tab is es akkor a 110ropi mar nem olyan sok..
Galaxy Fold 4
-
Tim82
félisten
válasz Ace owner #43887 üzenetére
A topikjában van pár tulajdonos, szerintem szívesen válaszolnak.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Smile8822
senior tag
válasz tjb007 #43870 üzenetére
Ne haragudj de már napok óta szeretném megtudni a kérdésemre a választ de ami a kérdés arra egyáltalán nem kapok pedig ez a topic arra van hogy segítsenek a másiknak hogy mit vegyen, de itt válasz nem érkezik csak az hogy mit ne vegyen az ember de ha valaki megírja hogy mit ne vegyen az megirhatná hogy mit is vegyen.
De akkor erre sem kell válaszolni már...•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
S0m30n3
aktív tag
Hali!
Nagyon max. 55k-ig mit ajánlanátok? Feltételek: 7-8 col, gps, elő- és hátlapi kamera (lehetőleg normális képeket lőjjön), legalább 16 GB belső memória, bővíthető memória. Meg esetleg lehessen hozzá pendrive-ot csatlakoztatni. Bár ez gondolom microUSB-USB átalakítóval megoldható ha felismeri a tab a pendrive-ot.
Látom most Yoga 8-ról beszéltek páran 55k árban, de nem látom, hogy hol van ennyiért. Nexus 7-en is elgondolkozott tesóm (neki lenne a tab), annak ellenére, hogy nincs kamerája. Ja és persze 50k-ig láttam, hogy ezeket ajánlottátok (ASUS MeMO Pad HD 7, Alcatel Tab 7 HD tablet, Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo) csak gondoltam felteszem a kérdést, mert talán 5k is sokat számít.
-
Kowi84
aktív tag
Arról tud-e valaki valamit, hogy az ebay-ről rendelhető Nexus 7 II-ben van magyar nyelv??? Illetve ha nincs mókolás nélkül, szoftverfrissítéssel belerakható???
-
mexel
veterán
Mi az a játék vagy teszt amit kipróbáljak a Yoga-n hogy tudjuk mennyire gyors? ( a net, a wifi jó egyelőre)
-
tjb007
nagyúr
válasz Smile8822 #43889 üzenetére
20e forintig semmit sem ajánlok. Igazából tök mindegy, hogy ebben az árkategóriában mit veszel, mert szinte mindegyiknél ugyanazt kapod (alacsony felbontású sz@r minőségű kijelző, gyenge SoC, kevés RAM, bugos szoftver, gyenge anyag- és összeszerelési minőség).
Amúgy meg te se haragudj, de ez nem ügyfélszolgálat, szóval nem értem a „felháborodás/megsértődés” okát. Nekem nem ez a munkám, nem ennek a topiknak és fórumnak élek, nem azt lesem, hogy mikor jön egy újabb kérdés. Egy büdös petákot nem kapok azért (nem is vágyom rá, nem azért írom), hogy segítek nektek, de sokszor még egy nyamvadt köszönömöt sem.
(#43890) S0m30n3
Egyetlen olyan tablet van, ami minden kitételnek (GPS, micro SD bővíthetőség, működő OTG) megfelel, ez pedig nem más mint az Acer Iconia Tab A1-810. Ezen kívül szóba jöhetne két másik versenyző is, a refurbished 32GB-os tavalyi Nexus 7, illetve az ASUS MeMO Pad HD 7, de előbbi nem bővíthető, utóbbin pedig nem működik az OTG. Ha ezzek ki tudsz békülni, akkor ezek közül is választhatsz nyugodtan.
(#43891) Kowi84
Kell, hogy legyen benne.
-
mexel
veterán
válasz Ace owner #43893 üzenetére
RealRacing 3-at letöltöttem, és nagyon szépen fut. Kicsit mintha pixeles lenne a kép (ez nem a hd verzió szerintem, de lehet hogy csak én vagyok hozzászokva a 22"-os monitorhoz )
Szóval az szépen megy, igazi zavaró laggolást, akadást nem láttam. Érzékeny minden mozdulatra a játékban, és szép is. Az Asphalt 8-at szedtem még le, az viszont elég lassúnakl tűnik, de ronda is, és ahogy látom nem kár érte. Azt nem tudom annak mennyire kellene mennie, vagy hogy más gépeken is akad-e.Elvileg 5mp-s kamera a hátlapi, (ami nem a legjobb helyen van ha fektetve tartom a kütyüt), az előlapi pedig 1,6-os.
Leellenőriztem mindkettőt, nincs pixelhiba azt hiszem. A kijelzője nekem nagyon szép, sokkal szebb mint az Alcor vagy Waytek 8"-os kijelzője. Szép homogén, nagyon kellemes színekkel.Még mindig nem tudok betelni a külsejével, a fogásával - ergonómiával, és ahogy állítva le lehet tenni mint egy képkeretet. gyönyörű darab.
Aki 8"-ost keres és ez belefér az árba, szerintem ne gondolkozzon. Élmény. Sok tabletet végigtapiztam, de mind "tablet" volt. Ez olyan másAz a baj hogy most kereshetek magamnak valami olcsó 7 colost az ágyba lefekvéskor netezni, meg a kocsiba cipelni, mert ezt már nem engedi az asszony Ez már az övé, és kész
ja, és elvileg van benne gps- is, még ki sem próbáltam.
-
mexel
veterán
válasz tjb007 #43897 üzenetére
A pixeles kicsit túlzás volt, csak olyan mint amikor a pc-men nincs élsimítás. Csak a textúrák élei "recések".
Közben futtattam teszteket:
Epic Citadel: 1280x736
High Performance: 59.7
High Quality: 56,9
Ultra High : 29,6Antutu 4 : 13320
Quadrant: 4923
Cpu: 13527
Mem: 3424
I/O: 4883
2D: 260
3D: 2521Csak azért írok ennyit a kütyüről, mert amíg még kapható ennyiért szerintem érdemes lecsapni rá.
Eddig nem sok negatívumot találtam még ami nagyon zavaró lenne. Ja, és úgy tűnik a hangja is igen jó fülessel is.
Kicsomagoláskor az akksiban 43% volt, azóta nyüstölöm és még 37% -on van
A 6000-es akksi nagyon jó dolog. Mindemellett nagyon könnyű a gép. -
mexel
veterán
válasz S0m30n3 #43899 üzenetére
Nem meggyőzni akarok senkit, csak ha jól tudom még elég új a motyó (teszteket nem nagyon találtam), és talán segít valakinek. Azért is írok gyorsan sok mindent, mert azt mondták a készlet erejéig van ennyiért.
Én speciel nem nagyon szoktam úgy vásárolni ilyesmit hogy nem olvasok utána, nem nézem meg sok helyen, topikokban, stb, de amikor ezt megláttuk, kézbe vettük, egyöntetűen úgy gondoltuk a párommal hogy ezt nem szabad otthagyni, mert ennyiért nem kapunk jobbat sem itthon, sem kínából. (80-ért már meggondolandóbb, persze az erényeiből semmit sem von le )
Különleges kis darab, az biztos. Nem csodálkoznék ha lenne követője, és nem csak a szappantartó formákat gyártanák majd.
Kicsit olyan mint egy kis TV
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest