-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz Khaosz55 #43350 üzenetére
Abban igazad van,hogy a vas kevés az 1920 kijelző felbontásához,még 1024-nél is előfordul,igaz az android tulajdonsága is belejátszik ebben.
Nagyon jól mutat amúgy a FHD 10"-on,de felesleges.
Érdekes,hogy a Wayteq fullHD verziója olyan dolgokban is akad,ahol elvileg a kijelző lényegtelen.Mondjuk hiába erősebb a tegra3-nál az RK3188,mégis ha számolási dolgokról van szó lassabban dolgozik,többet gondolkodik. -
csubivk
csendes tag
Szisztok!
Mivel nem találtam a prestigio multipad 4 quantum 7.9"-hez forumot ezért ide írok remélem nem baj.
az lenne a kérdésem,hogy megbízható márka?
mármint,hogy nincsenek vele különösebb gondok?
az akksi mennyit bír ki?
és 8gb tárhely nem kevés?mondjuk 32gb-ot akarnék belerakni.
Légyszi segítsetek, mert nemnagyon találok tesztet róla.
Köszönöm -
Attila xy
tag
Sziasztok!
Rootolásban tudnátok segíteni mert nekem a Moboroboval nem sikerült.
Játék hackelés miatt kellene,hogy fusson a gamekiller.
Vagy ha tudtok olyat amihez nem kell root jog úgy is jó.
A marketen kívülről letöltött játékokat hogyan telepítitek.Hiába másolom a mappát át a datába meg az obb-ba nem indul?
Plusz mintha olvastam volna hogy van frissített verzió.Azt honnan lehet letölteni,illetve hogy telepítsem?
Prestigio Pro Duo! -
gps76
őstag
Szerintem is ökörség,mert semmi értelme nincs,legyen kisebb,de gyorsabb. Ugyanez a trend mérgesített fel a Galaxy S4-nél,bika hardver fhd kijelzővel,kb. egy szinten van az s3-mal.
Ilyen, nem egy kaptafára készült belsővel rendelkező 8"-os létezik 50 körül?Mert általában mind ugyanazzal a problémákkal küzdenek. -
NOKA32
aktív tag
Sziasztok.
Pipo s1 pro val kapcsolatban érdeelne pár javaslat.
Leg inkább hogy kinek volt vagy van éppen hogy fut a real racing 3 leginkább ez a mérvadó 16 ért megérné?Azt hallotam innen onnan hogy laggol, kifagy.Igaz ez?Megérné itthon netre és játékra?Nagy részt stratégiai,néha néha RR3 meg más igényesebb játék. -
Arthuro_Adam
őstag
Sziasztok!
Táblagépet szeretnék venni. 10 colosat, nem kell SIM slot bele.
A használat igazából átlagos (net, levelezése, filmnézés, kis játék). Fontos lenne, hogy hosszú ideig használható maradjon, ne avuljon el nagyon hamar.Max. 150 ezer forint. Azt néztem, hogy a két csúcskategóriás készülék az új iPad és a Tablet Z. Ennél olcsóbb lehetőségek, amik majdnem olyan jók? Mit tudnátok ajánlani?
Köszi szépen.
-
tjb007
nagyúr
válasz Arthuro_Adam #43359 üzenetére
ASUS Transformer Pad TF701T, plusz ott van még az ASUS Transformer Book T100 is, ha a Windows 8 nem számít kizáró oknak.
[ Szerkesztve ]
-
csubivk
csendes tag
Sziasztok!
Mivel nem találtam a prestigio multipad 4 quantum 7.9"-hez forumot ezért ide írok remélem nem baj.
az lenne a kérdésem,hogy megbízható márka?
mármint,hogy nincsenek vele különösebb gondok?
az akksi mennyit bír ki?
és 8gb tárhely nem kevés?mondjuk 32gb-ot akarnék belerakni.
Légyszi segítsetek, mert nemnagyon találok tesztet róla.
Köszönöm -
Kenpa20
csendes tag
Sziasztok!
Nem igazán értek a Tablet-ekhez, de hamarosan szeretnék egyet vásárolni ajándékba. Árban 30-50eFt közötti készülékre gondoltam, legfőképpen Filmnézésre, kisebb részben játékra, internetezésre lenne használva, ezért a pénzért szeretném a legnagyobb kijelzőset, igazából lényegtelen, hogy itthon vagy külföldről lenne beszerezve a lényeg, hogy a legolcsóbban
Előre is köszönöm a segítséget. -
Thor Steinar
tag
Sziasztok.
Adott egy tablet 4gb háttérrel a total commander sd kártyának látja ma vettem bele egy 32 gb - os kártyát azt sd kártya (2) nek látja.
Játék fifa14 azt írja ki letöltésnél,hogy nincs elég hely a kártyán gondolom a belsőre akarja letölteni a 2gb-os játékot.
Mi a teendő ?
Köszi -
NOKA32
aktív tag
Sziasztok.
Ez a tablet ugyan az mint a 813i csak 1gb rammal?Szeirntetek emgéri a 2gb azt a többletet?
[link] -
csubivk
csendes tag
van külömbség a két gép között, eltekintve attól h egyik 8gb a másik 16gb.
prestigio multipad 4 quantum 7.8 vs prestigio multipad 4 diamond 7.85
[ Szerkesztve ]
-
Black Smile
csendes tag
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni, elnézést, ha hosszú lesz. A szüleinknek szeretnénk vásárolni egy táblagépet, a következő paraméterek alapján:
- méret: 8-10"
- új legyen
- itthoni vásárlással, érvényesíthető garanciával
- felhasználás: sima internetes böngészés, esetleg youtube videók, illetve alkalmanként navigáció. Játék, filmnézés nem szempont, 3G sem feltétel.
Fontos lenne, hogy a wifi és a GPS stabil legyen, ne dobálja el a jelet. Lehessen szivargyújtóról is tölteni, illetve memóriakártyával bővíteni.
Mivel árban csak Androidos tableteket jöhetnek szóba, normál személyautós navigációhoz milyen fizetős, internetkapcsolat nélkül is használható, magyar nyelvű programot tudnátok ajánlani? Árban 60-80 ezer Ft-ba kellene beleférni, tablet + navigáció + valamilyen autós tartóval együtt.
Még egy kérdés: Androidra létezik megbízható teherautós navigációs program? Később azt is szeretnénk rátenni majd.
Esetleg ilyen feltételek mellett jobban járunk egy 30-40 ezer forintos táblagéppel és egy normál GPS-szel?
Köszönettel
BS -
Chrystall
senior tag
Sziasztok!
iPad-et akarok venni. MAX: 150.000-et tudnék rá költeni, és a gondom az, hogy valaki az iPhone egyik korábbi verziójával kapcsolatban írta, hogy nincs már rá frissítés, és nem mennek rajta új iOS programok. Nem tudom ez iPad korábbi verzióinál is gond lehet-e? Néztem, hogy kapható még iPad 2 meg, amivel azért szemezek, mert 150.000 alatt 3G modem is van bennük, az újabb típusokban ilyen árban nem láttam. Amúgy kizárólag 10" méretben keresnék.
Szóval ilyen frissíthetőségről valakinek van tapasztalata? Ezeket a régebbieket érdemes még megvenni, vagy felejtsem el?
-
viktor82
őstag
Sziasztok
Egyik kollégám szeretne a barátnőjének könyvek olvasására (PDF) ezt a tabletot viszont sehol nem találtam róla leirást milyen formátumokat kezel!”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
laszlohu
addikt
válasz Black Smile #43375 üzenetére
Ilyen szivargyújtós töltővel szinte bármelyiket lehet használni, aminek
5 Volt 2 Amper kell -
rob210
nagyúr
Sziasztok.
Jelenleg egy Myaudio DCC+ tulaja vagyok.Azon agyalunk itthon, hogy ezt megkapná a gyerek én pedig vennék egy max 45K-s gépet a kérdés csak az, hogy melyik legyen.
Prestigo, Alcor, vagy Wayteq?
8"ban gondolkozom, mert abból van 4 magos rockichipes 1.6 ghhz-s verzió álltalában a 7"-osok vagy más chippel, vagy velemi nyűggel rendelkeznek.
A kérdés az, hogy mivel a 3 termék amit kinéztem teljesen ugyan az hardveresen, az aksiban van eltérés 5000Mah, a másik 4700Mah, a harmadik 4000MahMelyikkel járok jobban?
Itt most tapasztalatok terén lenne jó ha felszólalnátok.
Hiszen a hardver egyezés ellenére is lehet marha nagy különbség a 3 termék között.Hogy egyértelmű legyek:
- Alcor Zest Q813IX tablet
- Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85
- WayteQ xTAB-79qciRenault power
-
gps76
őstag
Ma jártam a MM-ben és megnyomkodtam a Prestigio Quantum-ot.Szép,igényes összeszerelés,de a szoftver nincs a helyzet magaslatán,pedig újra is indítottam,clean mastert is feltettem rá hátha segít valamit,de böngészésnél akár az operával,akár a gyárival,akár a chrome-al,más progikat indítva is voltak akadások.Az Alcor nem akadt ennyit,gördülékenyebb volt,pedig a Quantumban is volt több száz mega szabad hely,alig futott valami.
Amiben kellemesen csalódtam a Lenovo A1000-es tabletje,olyan gördülékeny hogy csak na,szép kijelzővel. -
iTzTiGeR
tag
Üdv!
35-40e-ből ki lehet hozni egy normálisabb, internetezésre, videózásra, olvasásra és néha kisebb játékokra alkalmas tabletet?
Köszi! -
ThodEE
őstag
Sziasztok!
Munkatársam szeretne 8éves gyerekének tabletet olyan 25-30k-ból.
Internet, zene, film, meg némi játékra lenen használva
Mit érdemes választani?Köszönöm előre is!
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
mike1334
veterán
Budapesten hol lehet a legtöbb féle tabletet kipróbálni, megnézni? Asus FHD-t, esetleg Nexus 10-et, meg az új Memopad 10est..köszönöm.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
pinnacle
nagyúr
válasz lendvaizs79 #43388 üzenetére
Köszi! Internetes vásárlásnál, 4. §15 (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Gondolom ezalatt úgyis kiderül, hogy van-e valami probléma.
-
csubivk
csendes tag
válasz rob210 #43383 üzenetére
Hali.
Én ezeken a gépeken gondolkozok.Az alcort kizártam,mert hardveresen jó,de viszont nagyon sokat visznek vissza belőle.A wayteq nekem nagyon tetszik,de írják egyesek,hogy gyenge a wifi,mások azt,hogy nincs semmi gond vele.Az akksija kicsit gyengusz,de 5 óra körül bírja elvileg kisebb terhelés alatt ha nem tévedek.A prestigio is nagyon tetszik,szép kijelző,fasza design.de azt írják,hogy kicsit döcögős,lehet a sok előre telepített szoftver miatt van,vagy a szoftvert rosszul optimalizálták.Semmi teszt nincs róla.Az akksija nagyobb,de senki nem írta,hogy mennyit bír.A wifije se tudni milyen.Azonos hardver,de elvileg a wayteq kördülékenyebb.Szóval én is ezen rágódok pár napja.Ja és a prestigiohoz tok is jár -
Attila xy
tag
Sziasztok!
Rootolásban tudnátok segíteni mert nekem a Moboroboval nem sikerült.
Játék hackelés miatt kellene,hogy fusson a gamekiller.
Vagy ha tudtok olyat amihez nem kell root jog úgy is jó.
A marketen kívülről letöltött játékokat hogyan telepítitek.Hiába másolom a mappát át a datába meg az obb-ba nem indul?
Plusz mintha olvastam volna hogy van frissített verzió.Azt honnan lehet letölteni,illetve hogy telepítsem?
Prestigio Pro Duo! -
Chrystall
senior tag
válasz Gorbesz #43384 üzenetére
Ez jó lenne, de 16GB tárhelyet kissé keveslek. Mert ugye ezekben meg nem bővíthető. Emiatt van a dilemmám, hogy most a régi típusból vegyek 32GB-osat, vagy Érjembe a 16GB-os iPad Air-rel.
Valahol láttam olyan Pendrive-ot amit úgy emlékszem Mini USB-n lehetett telefonhoz csatlakoztatni. Vajon ezekhez az iPad-ekhez az csatlakoztatható? Mert az a gond csak a zenéim már így is 4GB-ot foglalnak...
-
800.henrik
senior tag
Sziasztok, milyen tabletet vegyek 20000Ft-ig? A DPS Dream 7 jó netezésre/Angry Birds-re?
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
rob210
nagyúr
válasz csubivk #43391 üzenetére
Nem tudom miért de nekem az alcor felé húz a szívem, mert arra 2év a gar.
Tegnap a kezembe került a prestigo, na azt ki is zártam, nem hogy döcög, de két alkalmazás mellett akár az akadást is sikerült produkálnom.
Ha már kicsapok 40et az asztalra ne egy kétmagos szintjét hozza, mert annál elfogadnám.
Annak örülök, hogy nem csak nekem okoz fejfájást ez a döntés.Renault power
-
Sgt. Chris
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy Tab 3 10.1 3G tabletem. Áruljátok el, hogy mi a trükkje annak, hogy a Galaxy S+ telefonomból áttegyem a T-Mobilos SIM kártyát a táblába??? Hiába a piktogram, sehogy nem tudom belemanőverezni. Belefeszíteni, beletörni nem szeretném érthető okokból...
Átfutott az agyamon a méretre vágás is, de akkor meg hogy teszem vissza a mobilomba??
Köszi!
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
tjb007
nagyúr
válasz Sgt. Chris #43397 üzenetére
Az a trükkje, hogy vagy ki kell cserélteted a szolgáltatódnál, vagy méretre kell vágod/vágatod, mert enélkül sehogyan sem fog belemenni a mini SIM a micro SIM foglalatba.
A mobilodban ezután meg egy adapter (pár száz forint) segítségével fogod tudni használni. -
gps76
őstag
válasz rob210 #43396 üzenetére
Én is ugyanezt tapasztaltam a Prestigio-nál és a 2 gigás Alcor-nál.A kettőt kellene összegyúrni.
Nekem is előjött ez a próbléma a Fonepad-nál,mert microSIM-mel megy:van egy másik microSIM kártyám,rátettem és tapétavágokés hegyével szépen körbe lehet úgy vágni,hogy megmaradjon a keret is,bármikor visszarakható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lexus, Toyota topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest