Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz PuMbA #27246 üzenetére

én is bele akartam vágni, még épp jókor tudtam venni vga-kat, de aztán elgondolkoztam és el is szégyelltem magam, édsanyám' nem hülye gyereket szült, hogy ilyen felesleges energia pazarlással keressek pénzt ( :

BMW001
    mindenkin múlik, itt nyilván nem csak cpu-ra és vga-ra értem a problémát, hanem minden fogyasztási eszközre és fogyasztási szokásokra
    tudom, hogy valaki ezért vesz nagy tápot, én is gondolkodtam rajta de elvettem, kevés az idle idő desktopon nálam, 10% körüli, olvasgatni és minden másra van notebook, de nehogy már 50%-kal túlméreteztt tápot kelljen vennem
    napok óta vadászok egy 3-400w körüli tápot ami legalább gold, extra csendes és mondjuk lehet is itthon kapni ( : létezik, de persze jóbb vétel lenne más gyártó nagyobb tápja, de evvan'
    autóban maximálisan egyetértek, a közlekedési szoksáokkal lehet csökkenteni a környezeti terhelést, elektromos' ótó' "platform szinten" ott van mint a hagyományos autók, ha nem rosszabb, max amikor gurul nem lássák' az emberek
    ameddig nem tudatosul sokakban ez, addig a cégek sem lépnek, 3080 400w fogyasztással? rohaggyon' rájuk, akkor is ha ingyen akarnák adni, semmit nem javult fogyasztásban az új nv, amennyivel gyorsabb annyival többet is zabál
    ha mindenki így állna hozzá, hamar eltűnnének az ilyen sz@rok

HSM
    amit én néztem utoljára nyáron, pont az inteles gép vérzett el uo. gépben, mindezt lassabban és drágábban ( : attól függ, kinek a fizetett tesztjét nézed :d
    ez a másik, oké hogy lehűti a user az adott cpu-t v vga-t, de annak a hőtermelése ott van, télen még örvendetes is tud lenni, na de nyáron? részemről nincs is már gép b_zulás nyáron, azért nem járatom jobban a klímát h lehűtse amit a gép kitermel
    amikor láttam egy reviewt 590-ról, kérdezi az ember h a 90 fok és fölötte nem sok? kérdik mennyi benna hőmérséklet? aszongya'' 35 fok ( : bazzzzz, de azért tolni kell a 220-250w-os vga-val, az pont kiszolgálná a klímát...
    no off end - és elnézést a mindegyiktől - , éljen a 3xxx és az új király, de ha amd is elkezd zabás dolgokat gyártani megint, akkor rohaggyon' meg ;]

Új hozzászólás Aktív témák