- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
mekkora feszt adhatok az 5850emnek legfeljebb?
-
CptMisi
őstag
válasz
superTibcsi #8137 üzenetére
szerintem nem lesz gond vele még jó ideig, maximum nem viszi majd a crysis2-t maxon, vagy majd valami későbbi játéknál kevés lehet, de én szerintem elég erős....esetleg egy jobb driver még segíthet is, ahogyan azt más is mondta
de szerintem jobban jársz azzal, ha most 5850et veszel, és majd jövőre -ha kell- lecseréled egy 5870re, vagy valami új kártyára, addigra már fermi is lesz talán
persze, ha jó áron lenne egy 5870 érdemes lehet elgondolkozni...amúgy szerintem nem zavaró, ha nincs AA, de ez megint emberfüggő...meg amúgysem szoktam játékközben éleket nézegetni, hacsak nem valami autózás vagy hasonló van, ahol nem én irányítok
-
CptMisi
őstag
válasz
superTibcsi #8131 üzenetére
elég, én Crysis full hd-ban maxon, élsimítás nélkül 35+fps megvolt, egyszer sem akadt
fasza kártya ez
-
CptMisi
őstag
válasz
CptMisi #8124 üzenetére
ezt találtam önmagában, nem rossz, de ennyiért lehetne jobb szerintem
-
CptMisi
őstag
válasz
SirKero #8123 üzenetére
jaja, kicsit le kell nyesni a fémlemezekből
korábban már belinkeltem, hogy kell megcsinálni....Scythe Setsugenről keresek majd egy tesztet, ahol összehasonlítják a musashival, miután egy árban vannak, így az nem kavar be...engem annyira nem zavart a hűtés, majd egyszer talán veszek rá egy másikat
-
CptMisi
őstag
válasz
CptMisi #8121 üzenetére
külföldi fórumokat olvasgatva ezeket a hűtőket írták: Accelero S1 Rev2(5k újonnan+ventik), Scythe Musashi(10k), Scythe Setsugen(10k), Zerotherm CoolMaxx 2000(nem tudom, mennyibe kerül)
-
CptMisi
őstag
válasz
SirKero #8118 üzenetére
esetleg ez... van olyan, aki cserélt hűtőt, de léghűtésnél maradt?
-
CptMisi
őstag
válasz
CptMisi #8094 üzenetére
kicsúsztam a szerkesztési időből, olvastam fórumon:
"I totally agree its great, keeps my 5870 quiet and cool. Usually max 60c at loads. But on my 5850 i just put a Scythe Musashi cooler on it, its perfect! Round 55c @ load and 40-45c @idle. ANd its dead quiet! Loving it, and you get a fan controller in the pci slot for both fans individually which is also great. But even @max fan speed its queit, now my HTPC is quiet at load and idle. " -
CptMisi
őstag
-
-
CptMisi
őstag
Hy!
na letesztelem a kártyámat Tomate segítségével, hát meglepődtem...nem hittem volna, hogy ilyen erős
eredményeket majd később szerintem rakunk be...
A hűtő 30%on szőrös fánk alatt 68° alatt tartotta a cuccot, házhűtő nem volt, oldallap sem volt felszerelve...
tuning is elég jól megy, kis húzással +3k pont Vantageben -
CptMisi
őstag
Na 5850 tulaj lettem...
Asust vettem, 62volt....remélem beváltja hozzáfűzött reményeim
-
CptMisi
őstag
Asus 5850ekről mi a vélemény?(tudom, hogy ref)
Smart doctor sz@r, ahogy olvastam...
egyéb? -
CptMisi
őstag
? most melyik árat kell nézni? az 59300at felszoroztam 1,25el (áfa) és kijött a ( )es ár, de 75ért?
és akkor mért a nettó van vastagon szedve
most olvasom, emelték az árát, de ez durva
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
Helló!
5850 vásárlás előtt állok, és lenne pár kérdésem, valószínűleg sapphire (kérdés szempontjából szerintem lényegtelen).
tehát: mennyire vagytok megelégedve a gyári hűtővel? van olyan, aki cserélt hűtőt? mit rakott rá? hogy megy vele?
Üdv! -
CptMisi
őstag
Hello!
ti cseréltetek hűtést 5850en?
én egy AC Twin Turbo-t/ Pro-t néztem ki, esetleg valakinek van ilyen hűtője 5850en?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Óvodások homokozója
- Horvátországi nyaralás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest