- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakond5
őstag
válasz Maotun #39300 üzenetére
Az ugrálással semmi baj nincs, csak a CnQ miatt van. Ha terhelést érzékel, egyből felkapcsol, amennyire kell, Prime alatt viszont végig fullon kell mennie, tehát azzal nem lehet probléma.
6 mag mode? Ha a Core C6 State-re gondolsz, akkor annak se kéne bezavarni, mert hasonlóan működik a CnQ-hoz. Csak terhelésen kívül kapcsol le modulokat.
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
ViZion
félisten
válasz Maotun #39298 üzenetére
Takarékos mód... lol. Ne legyél lusta, állítsd be kézzel és megszűnnek a problémák.
RAM beállítások miatt is lehet, azt is meg kellene nézni pl. CPU-Z mit ír?Stylerr: milyen választ vársz? Van kékhalál? Igen-nem. Okozhatja RAM beállítás, tuning, de akár program is. Ki kell szűrni. Mikortörtént a BSoD? Játék alatt, tömörítéskor, CPU igényes feladatnál, vagy idle? Innen nem fogunk mindent kitalálni.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Stylerr
addikt
válasz vakond5 #39306 üzenetére
Igen, még lenntebb is akartam venni, mivel úgy még hűvösebb lenne, de azóta kékhalálozott, így alapbeállításra visszatoltam mindent BIOSba, de állítgatás előtt is csinált olyat a lap, hogy újraindítottam és csak búgott a gép, tehát bekapcsolt, de nem adott képet, még a BIOS képe se jött be. Ma visszavittem szervízbe mivel 4 hetes a gép, de volt már kékhalál baja, de tápot kicserélték és utána jó volt másfél napig. De mondom, mielőtt belenyúltam volna a BIOSba előtte csinált olyat a már új táppal, hogy újraindítás után nem adott képet. Szóval ez alaplaphiba, mind1 garanciálisan cserélik, csak 2-3 hét...
-
ViZion
félisten
válasz Stylerr #39309 üzenetére
Nem olvastam, h milyen lap. Nekem ASRock 0 naposan el sem indult, így lett ASUS. Nem bántam meg. Mittomén évi ~20 alaplapból az egyetlen, ami nem indult el... pont az enyém.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
Picturemaker
őstag
válasz Stylerr #39309 üzenetére
Üdv!
Szerintem beszéld meg a szervizzel, hogy másik lapra ráfizetnél. Én szeretem az Asrock lapokat, de FX8xxx alá kevés amit vettél. Kérj helyette egy ASUS M5a97 EVO r2-t.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
vakond5
őstag
válasz Picturemaker #39313 üzenetére
Támogatom a kollega ötletét, mindenképp jobban járnál vele. Ha nem tuningolsz, akkor is, mert stabilabb működést eredményez a jobb lap.
-
Stylerr
addikt
Viszont ha már megrendelték akkor válthatok még?
-
ViZion
félisten
válasz Picturemaker #39313 üzenetére
+1!
-
Jonahun79
csendes tag
A hét végén gépet raknék össze magamnak, és még nem döntöttem el, Amd v Intel... Eddig i7 3770k és Asrock Z77 OC Formula az elképzelés, proci kupakolódik és tuning vízzel hűsítve.
Tegnap megnéztem Jayztwocents legújjab videóját és végül is elgondolkodtatott, ezért ugottam be hogy megkérdezzelek titeket is, mik a tapasztalatok, játékon kívül ha pl virtualizálni is akarok szervereket, filmezni, akkor egy 8350 es procihoz milyen lapot ajánlotok, első 1-2 hónapban léghűtés sem ártani, ami mellett tudok gyakorolni tuningolni, minőségi ramot pakolnék mellé, VGA ban meg NV780 PNY OC változata.
A ház Fractal Design ARC XL lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
Egyébként néztem és az ASUS m5a97 evo r2.0 tök ugyanaz mint az AsRock 970extreme3 R2.0. Mégis miben különbözik? Illetve, ha maradok az AsRock lapnál (mert már lerendelték, és akkor gondolom már nem válthatok hiába garanciás) akkor sokkal rosszabbul járok vele, lehetnek gondjaim a géppel?
-
vakond5
őstag
válasz Jonahun79 #39317 üzenetére
Mindenképpen Asus lap, mégpedig M5A97 Evo R2.0, vagy valamelyik 990-es legyen, mert olyan procit bűn nem húzni. Ramokból gyakorlatilag bármilyen mehet mellé, szerintem legyen legalább 1866-os, de nem azon fog múlni, kivéve ha videót renderelsz/vágsz. Léghűtőből valami szép nagy Alpenföhn (EKL), esetleg Thermaltake.
-
ViZion
félisten
Az i7 erősebb, virtualizálásnál már i5 is jól teljesít, persze nálunk OS X host van, de elég flottul megy. Szerverek elég tág fogalom, azt a topikjában kérdezd meg, mik a tapasztalatok. Filmre mindegy melyik proci megy idle-ben...
Egy VGA-t a 8350 is kiszolgál, pénztárca és "vallás" kérdése, h melyiket választod.
-
Johni5
őstag
Athlon II 250@4GHz stabilan a GTX 760-at Kihajtotta rendesen AC Black alatt végig akadás nélkül!!!Padlót fogtam. FHD-ről beszélünk.3trémark 11 és 13 alatt hozta a gpu pontszámokat is.Ghost alatt már azért jött a para a 2 maggal Az FX 4100 viszont jól szerepelt.megnézzük mit mutat 3840*1024-ben.
[ Szerkesztve ]
-
X Factor
addikt
Tuninggal beéri a 8350 a 3770k-t, de azt is lehet húzni. Erősebbnek erősebb, kérdés h. a felárat megéri-e neked. Én 35-ért vettem pár napja a 8350-t, ami jó ár volt, 3770k nem hiszem h. van 65 alatt, különbözetet érdemesebb VGA-ra költeni ha a játék a szempont, amennyiben nem akkor inkább Intel. Persze minden pénztárca függvénye.
Johni5 Próbálj meg egy BF 4 multit
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
Johni5
őstag
válasz Jonahun79 #39327 üzenetére
Mekkora felbontáson és mi? Program optimalizáció kérdése,mert nem a proci hajtja ki a VGA-t.
Egyébként oda sok helyen a 3930K -is kevés---Már ha CPU limitnek nevezett tévedésről beszélünk----
Igazából engem csak az szomorít el,hogy AM3+ proci nem lesz több![ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Johni5 #39328 üzenetére
"Már ha CPU limitnek nevezett tévedésről beszélünk"
Nem tévedés, van ilyen... Amikor enyhén több adatra lenne szüksége a VGA-nak, mint amit a proci tud prezentálni. Más kérdés, hogy ez mekkora fps-nél jelentkezik, meg hogy a programozók keze is "enyhén" benne van a dologban...pl. BF4-nél már 4k felbontásban számoltathatsz mindent, majd a monitor felbontásra méretezik és sokkal szebb lesz a kép. Elvileg. Gyakorlatilag minden gép egycsapásra elavult lett és arról is biztosan gondoskodnak, h tényleg láthatóan sz@rabb legyen ha nem így készül a képkocka...
Persze biztosan csak paranoia, hiszen miért akarná bárki, h évente cseréljük a vasat?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Stylerr
addikt
Mennyiben éreznék különbséget Asus m5a97 evo r2.0 és AsRock extreme3 r2.0-s lapok között? Fx-8320as procival rendelkezek.
-
Picturemaker
őstag
válasz Stylerr #39337 üzenetére
A procidhoz kell az a lap. Meg egy hűtőn is gondolkodj, ha tuningolni akarsz, mert a Freezer 7 Pro szintén nagyon kevés hozzá (3.6-3.8-on talán elviszi, ha a ház szellőzését megoldod).
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
cunnir
tag
válasz Pancsermeste #39176 üzenetére
Szia a képed alapján húztam a procit (4 ghz) és most max 63 c az aida szerint ez jó vagy túl meleg?
Elite Dangerous:Cmdr.Merohun
-
ViZion
félisten
Nah, bekerültek az összefoglalóba a tuningos linkek, akinek van még javaslata az jelezze, berakatjuk.
-
Stylerr
addikt
válasz vakond5 #39340 üzenetére
Betelefonáltam, mondtam, hogy az Asus lapot szeretném. Az volt rá a válasz, hogy előbb az AsRockot felküldik a gyártónak, akkor az leellenőrzi, ha hibás a lap akkor vagy visszaküldi kijavítva, vagy ad helyette egy totál újat, vagy (ami nekem a legjobb lenne) visszafizeti az árát, és akkor le tudnám vásárolni az Asus lapra.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz atomanti19 #39345 üzenetére
A számból vetted ki a linket Ezt akartam volt én is kérni még.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
stratova
veterán
válasz atomanti19 #39345 üzenetére
Öreg link nem vén link.
-
veterán
Holnap ha minden igaz én is tagja leszek "kicsiny" társaságotoknak
Tegnap rendeltem egy FX8320-at, egy M5A99FX PRO R2.0-t és 8 giga Kingston 2400 XMP Beast-et. A lent látható húzott 7950-et fogja majd hajtani, majd a procit is megcibálom egy kicsitStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
kaszas19
senior tag
Na hát hétvégén tesztelgettem a procit, és 4,2-ig jutottam el 1,408v-ton stabilnak mondható, de tovább nem tudtam vinni már a 4,4ghz-et nem tudtam stabilizálni 1,46V-tal se, vagy a CPU fogyott el vagy a VRM kezdet nagyon melegedni és ezért dobot errort a linx és az ITB is.
-
holapito
tag
válasz Menthirist #39348 üzenetére
Hát akkor üdvözlet a pirosaknál
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest