Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Előrendelhető a Meizu 22
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Petykemano #98 üzenetére
Ezen nem módosít az, hogy egy olyan piacra, ahol keveset adnak a SoC-ért, nincs értelme külön lapkát tervezni, ha egy egyszerű letiltással is megoldható.
Ahhoz viszont véleményem szerint sokat kell csökkennie a HBM árának, hogy a vele szerelt Raven benézhessen a mainstream piacra. Ráadásul, ha az Intel a Kaby esetében a Iris-ek árát nem lövi be versenyképesre, akkor az AMD-nek tényleg nem is lesz igazán oka az ilyen cuccait $300 alatt adni a konzumer piacon. Ráadásul a mini PC piac nagy részének bőven elég lehet, amit egy DDR4-es, pár letiltott CU-val rendelkező Raven nyújt majd. Valószínűleg.
Amúgy kizártnak tartom, hogy ne lenne Raven DIY piacon. Egy szóval nem állítottam ilyet. Viszont HBM-es verzió szerintem csak FP5-be és esetleg S4-be jöhet. AM4-be SZERINTEM az egyetlen HBM-es processzor a 2017-18 környékére pletykált FX lehet majd, ami gondolom kap majd 2-4GB HBM-et L4 gyanánt és csók. Ott is kérdés, hogy nem-e jön elő az AM4+.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon z 20mm f/1.8 S Újszerű!
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest