Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Nehéz megítélni. A tapasztalatok alapján igazad van: folyton csúsznak, és idejekorán felheccelik a közönséget, majd a felheccelt várakozásokhoz mérten alulteljesítenek. Én látok azért némi javulást mióta Su a Ceo. Illetve hát majd kiderül még. De ha idén nyár elején elrajtol a polaris, akkor ez lehet az első nem túlheccelt termék rajtja.
Ettől függetlenül lehet, hogy tényleg csak paper launch lesz idén. Kérdés, hogy számíthat-e ebben az, hogy vajon a desktop és szerver zen külön tervezés-e és/vagy más gyártósoron készül-e. Korábban voltak ilyen pletykák.
Mire gondolsz, hogy a zen hátraarc? A CMT-n kívül?
A zen SMT felépítése a HSA-hoz ideális. Ehhez elvi hardveres tekintetben egy energiahatékony igp kell és egy nagy egyszálas teljesítményű cpu. Persze lehet, hogy még sokáig nem lesz belőle semmi kézzelfogható.
De a zen fpu-ja továbbra sem lesz olyan erős, mint az intel prociké. Jóval gyengébb lesz 256bites utasítások tekintetében, AVX/AVX2, és pont tegnap olvastam, hogy nem fog tudni Xop-t sem, amit pedig a carrizo igen. Nem hiszem, hogy ennek oka bénaság lenne. Szerintem továbbra is az a terv, hogy az igpre offloadolják a számításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest