Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
killertibi #7 üzenetére
Ő volt a korrektor, a Tetszett plecsnit is az ő jóváhagyásával és támogatásával kapta az óra, én nem voltam biztos benne.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Pontosítottam az Edzőre vonatkozó dolgot. Alapvetően edzéseket rögzíteni és az alattuk összegyűjtött adatokat megnézni tudod előfizetés nélkül is. Ha azt szeretnéd, hogy az AI generáljon neked személyre szabott edzésterveket a teljesítményed és adataid alapján, azért kell fizetni. De abban igazad van, ezt a funkciót a Garmin + előfizetés nélkül is tudja. Csak hát nem sok Garmin van ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia