Aktív témák
-
cyberdoom
tag
ezt én is megszívtam. Ma délután vettem egy IC7-et. Már vagy 20perce szarozok a hálókártyával de semmi. MIVEL TÉNYLEG CSAK A KIVEZETÉS VAN RAJTA MAGA A CHIPSET NINCS MEG AMI FELEL A LANÉRT!!!
nézdd meg a leírásban hol kell lennie a lan controllernek. Na, ott annak csak a helye van meg ! amúgy fasza lap nekem bejött,csak hát kell bele egy PCI hálókártya............ -
fLeSs
nagyúr
a sima IC7-en nincs LAN, csak a kivezetése van meg. hogy miért rakták rá így is a lapra, azt az Abit-tól kéne megkérdezni :U
szal a simán nincs LAN, ez a lényeg. -
-
Viktor77
titán
UP!
-
Viktor77
titán
Segitsetek, hogy kell az említett lapon az integrált LAN-t feltelepíteni mert nekem az XP sehogy sem akarja felismerni. Pedig mindenfajta drivert próbáltam.Biosban engedélyezve van.
Please help!!!
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest