- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
Habár volt azóta új hír, de megtörtént a "tranzakció"
-
GalaHU
addikt
Így van, a jelenlegi meglepően nagy Fana felhasználói bázis (az itteni kormányos topik saját belső statisztikája alapján 70% körül van a Fana tulajok száma) szempontjából a felvásárlás volt a legjobb opció. Az, hogy egy kiterjedt kiskereskedelmi értékesítési gyakorlattal bíró cég teszi ezt az csak plusz öröm!
Úgyse tudnánk olyan másik kérőt megnevezni akinek látatlanba megszavaznánk a tejjel-mézzel folyó kánaánt…
-
blountex
senior tag
Fanatec az egyetlen akinek prémium kategóriás cuccai vannak konzolra, és végre csl dd után a DD+ is megvalósult... Mindent megrendeltem ami kellett, szóval innentől már csak madár távlatból figyelem mi történik.
Pc szegmensben vannak jobb cuccok mint a Fana prémium kategória, de 2x annyi, és nem biztos, hogy megéri....
-
proci985
MODERÁTOR
komolyan, a corsairnal hol latsz tomegtermekeket?
Fanatecnel negy eve folyamatosan ellatasi problemak vannak, utolso black friday utan 4-5 honapos szallitasi idoknel tartunk. ennel kb csak akkor lenne rosszabb a helyzet, ha becsodolnenek.
ertem en, hogy csunyarosszmulti, de a Fanatecnel tenyleg, nagyon elszurtak eleg sok dolgot utobbi evekben. mondom ezt ugy, hogy kb 12 eve (foleg) Fanatec setupom van itthon.
-
.LnB
titán
Azért ahhoz kellett egy menedzsment, hogy ezt a márkát ide juttassa...
-
"hogy a vitorlás firma után akvirálni fogja a Fanatec brandet."
Gyönyörű
...
Azt se értem nagyon, hogy után miért van ott?
Egyszerűbben, a Corsair megveszi a Fanatec brandet, a francnak kell ezt ilyen terjengősre írni.
Vagy megszerzi... Tök felesleges körítés a többi. Ajh, miért is olvastam el ezt..
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
PR0JECTNR56 #9 üzenetére
utobbi harom evben folyamatosan ellatasi problemak voltak
DD5 es DD8 variansokbol honapokig hiany volt
-
haxiboy
veterán
Esélyesnek látom a Corsair oldaláról hogy meghagyják a jól bejáratott márkanevet, mögé teszik a saját, amúgy rendkívül színvonalas supportjukat és ellátási láncukat, és tolnak bele egy csomó pénzt. Szerintem mi userek hosszú távon ezen az akvizición csak nyerni fogunk. Ha a Corsair égisze alatt drágulást is hoz a dolog, az amúgy is drága Fanatec termékeknél kb mindegy kategória
-
JulesTS
addikt
Ha rendberakják a support-ot, raktárt és a webshopot, meg még betömködik a pénzügyi hiányt. Esetleg reseller hálózatot adnak még hozzá, akkor a Fanatecnél csinálhatják amihez értenek és akár jó is lehet ez...
-
4nick8
őstag
Ez elég rossz hír.
-
adm
őstag
"hogy a vitorlás firma után akvirálni fogja a Fanatec brandet" - joey ninoszíma szótárát használtátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest