- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
válasz
balazska92 #2051 üzenetére
Miután beállítottad rá is töltötted az egérre? Bal alsó nagy gomb.
-
ЯΞD
senior tag
Nekem is 6 éve van A4Teck egerem és most most billem is. Nem is akarok mást. A görgő nálam is 2 hónap után előjött de én szétszedtem Chip kontakt spray-el vastagon kifújtam a kis potmétert vagy mit és összeraktam azóta egyszer sem volt vele gond. Valami trutyit kentek bele és azért egy idő után ugrált össze vissza...
-
ЯΞD
senior tag
válasz
perfegor17 #1815 üzenetére
bf3?
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok. Meg tudná valaki mondani, hogy mi a különbség a x7 g800 és g800v között? (billentyűzet) Nem igazán tudtam kideríteni.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
pr05p3c #1340 üzenetére
na mégis szétszedtem kipucoltam és most jó. csak azért döntöttem úgy, hogy szétszedem mert sikerült úgy eltávolítani a matricát, hogy tökéletesen vissza is került ahogy volt. szóval ha komolyabb gondja lesz meg úgyis viszem vissza gariztatni...
de azért megszívatott az összerakásnál az a fránya kábel mire rájöttem, hogy voltvégső soron kontyakt spray-el rábírtam az együttműködésre...
-
ЯΞD
senior tag
nekem xl-750bf-van fél éve használom maximumon (3600dpi/1000Hz) egyáltalán nem pontatlan. sőőőőt. viszont engem is utolért a baj a görgővel. ha valamelyik irányba görgetek össze vissza ugrál fel/le. Garis még és azon gondolkodom, hogy visszavigyem-e vagy szedjem szét és szerezzek bele másik görgöt. mert ha csak szétszedik kipucolni meg kifújják kontak tisztítóval akkor azt én is meg tudom csinálni... Mit javasoltok?
-
ЯΞD
senior tag
Még annyit elfelejtettem, hogy találok fórumok-on leírást pl a quick scope -ról
$Mbutton::
{
GetKeyState, cstate, NumLock, T
if cstate = D
{
send {RButton}
send {shift down}
sleep 225
MouseClick,left
send {shift up}
send {RButton}
}else{
MouseClick,middle}
return
}De nem igazán értem ezt, hogy kell alkalmazni. Tudna valaki okosítani a szerkesztésről vagy készítésről? még1x köszönöm!
-
ЯΞD
senior tag
sziasztok!
nekem antivibrate 750BH egerem van. és amik benne vannak scriptek nem igazán használom. Viszont érdekelne, hogy miként lehet azokat szerkeszteni. nem igazán jöttem még rá pedig van macro editor benne.
Igazából sniper class-hoz szeretnék egy quick scope-ot összehozni. [link] ilyesmire gondoltam. köszi előre is. Vagy ha valaki esetleg csinált már ilyen script-et elküldené? próbáltam keresni google-val olyan oldalakat ahová feltöltenek scripteket de nem jártam sikerrel...
-
ЯΞD
senior tag
sziasztok!
Vettem egy a4teck xl-750bh egeret. én aki elég sokat játszok soha nem volt még úgy mond gamer egerem viszont most már annyian ajánlják a baráti körömből, hogy beruháztam rá. Egy két dolgot nem értek. pl ha felteszem max dpi-re (3600) akkor még egy ablakot sem tudok bezárni annyira gyors lesz. Értelem szerűen akkor gondolom vegyem vissza az egér érzékenységet a win-ben? meg persze a játékokban is? egy másik ami van hozzá driver nem tudom, hogy feltelepült-e mert a win7 (64bit) felismerte. viszont van egy másik program is a lemezen nem csak anti vibrate oscar editor . valami teszt-er akármi na az nem indul el. mindig valami driver gondja van. van erre valami megoldás? illetve amit itt korábban olvastam hogy kinek mekkora Hz-en megy ez az. azt hol tudom állítani? vagy alapból ha a dpi-t feltolom az is növekszik? köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Projektor topic
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB DDR5 ,512GB SSD ,garancia 2027.09.01
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest