Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Menthirist
üzenetére
de más nem fényképezgeti a kalózdvdit és postolja egy ilyen helyen, hanem szépen csendben csinálja, és barátom, EZ a különbség
-
Kobe
veterán
válasz
Menthirist
üzenetére
magyarul nyílvános helyen reklámozod a kalózcuccaid ....gratulálok okoska ...ha má lopsz, legalább csendben csináld
-
Kobe
veterán
nekem is memó gondjaim vannak
meg tárhely ...most kezdtem el tanulgatni a progot és a texture packok hozzá csak olyan 8 giga...nem rossz -
Kobe
veterán
sziasztok
ismeri valaki a wings3d nevű progit ? jómaga kezdő vagyok a modellezésben, nagyon kezdő, és ugy gondoltam mivel ez a progi egyszerűbb, érdemesebb nekivágni 3dsmax 7nek
ha valaki tud ezzel a progival foglalkozó magyar oldalt, tutorialokkal stb megköszönném ha megosztaná velem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meg tárhely ...most kezdtem el tanulgatni a progot és a texture packok hozzá csak olyan 8 giga...nem rossz