- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
energy4ever #1571 üzenetére
-
TTomax
félisten
válasz
energy4ever #1565 üzenetére
-
TTomax
félisten
válasz
hackeeeee #1549 üzenetére
Lehet,de az nagyon nehézkes.Láttam már ugy is hogy a két szélsö pivotban volt .Monitortól is függ tudja-e pla keretes felbontást nativ alatt.Nekem volt egy ilyen benq monitorom ami fekete keretbe rakta ki a nem nativ képet,de az se az igazi mert ugy nagyon széles a keret,és nagyon mögé kell tolni a két szélsöt.Az igazi amikor 3 egyforma moitorod van,mint méretre,és felbontásra.
-
TTomax
félisten
válasz
proci985 #164 üzenetére
Ehhez adtak,DVI,de ki sem csomagoltam,egy jobb minöségü volt itthon... viszont DP kábelt valóban nem adnak....Igen,nagyon izgatja a fantáziám a BF3 három monitoron..
Aggaszt egy kicsit,hogy mennyire lenne játszható a játék egy huzott 7970-el,mert szerintem nem lenne meg a fix 60fps-em... még akkor sem,ha kivételesen ezt a játékot teljesen low-on játszom 60-as FOVval injectorral.. egyedül a mesh van ultrán,mert ugye szeretnék messze látni.. itt kivételesen nem érdekel az eyecandy,kinézelödtem magam,az viszont nagyon érdekel,hogy hamarabb észrevegyem az ellent mielött ö észrevenne engem.. sajnos ilyen beállitásokkal nem nagyon találok tesztet,de ugy számolom kb harmadolná az fps-t ,és akkor bizony néha befigyelne 30 is aminek nagyon nem örülnék... CF-et meg nem nagyon szeretnék ha lehetséges... bár látszólag nincs más ut... -
TTomax
félisten
Erösitsetek meg abban,hogy egy 7970-re csatlakoztatható 3 darab Dell U2412M,mindenféle átalakitó nélkül... mondjuk kettö a displayportokra egy meg a DVI-re... jól gondolom????Nem szeretnék beleszaladni valami gubancba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest