- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
John Shaft
csendes tag
Csáo
ha van valakinek még eladó 256/333 mhz-es DDR-je az nekem
szóljon3000 Ft-ért érdekelne 1 db.
előre is kössz -
Tibcee
tag
Ezt a két linket találtam róla.
-
Tibcee
tag
-
Tibcee
tag
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Tibcee
tag
Eléggé univerzális kis ketyere, úgy kaptam, alig volt használva,m nincs rá szükségem,mivel nincs szélessávú netem. Precision a márkája, akkor kb mint egy gyufásdoboz,Usb-re kötve ugye webcam+ állóképet és videót is felvesz avi-ba. Ha leveszed egy darab AAA elemmel megy olyankor fényképező és fel lehet venni vele pár másodperc videót is. Van benne visszaszámláló üzemmód is,+ adtak hozzá képszerkesztő programot is, a felbontása 352X288 ha jól emlékszem,de elég jó minőségű egy webcamhoz mérten.
Ha érdekel mehet egy az egybe a dolog. Ha jól tudom 5ezer körül van egy ilyen ketyere.
A Ramodról mit érdemes tudni? Milyen márkájú? -
atosz
őstag
Talan nem haragszik meg az elado, de van nekem is egy 256/266-os RAMom 3K-ert.
-
Calibos
addikt
Aktuális még a ram?
-
Tibcee
tag
Vagy még?
-
Viper
tag
eladó 1 db 256/266MHz DDR és 1 db 256/333MHz DDR memória. Irányár: 2500 illetve 3000 Ft
Aktív témák
Hirdetés
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest