A CES-es érkezhet az LG összehajtható mobilja

A két koreai óriás, az LG és a Samsung is demózott már hajlítható, összecsukható, esetleg feltekercselhető mobilkijelzőt, ám olyan eszköz még mindig nem került piacra, ami mondjuk összehajtva mobiltelefon, szétnyitva pedig tablet, és ezt egy megjelenítővel tudja le.

A koreaiak mellett a kínai gyártók is beszálltak a versenybe, úgyhogy a következő hónapok akár ezekről a különlegességekről is szólhatnak. Even Blass úgy tudja, az LG a 2019 elején esedékes, Las Vegas-i CES-en rántja le a leplet saját összehajtható mobiljáról. A kiállítás 2019. január 8-a és 11-e közé esik, a sajtóbemutatókat pedig az azt megelőző napokon szokás tartani.

 • Kapcsolódó cégek:
 • LG

Azóta történt

Előzmények

 • Az LG sem adta fel az összehajtható kijelző koncepcióját

  A hajlítható G Flex gyártójának újabb formatervezési mintáit fogadták el.

 • LG G Flex 2 - (sz)ívlapát

  A második ívelt telefonja sokkal jobban sikerült az LG-nek, mint az első, pedig az sem volt rossz. Most viszont elvileg minden tényleg a helyére került, a végeredmény impozáns, de nem tökéletes.

 • LG G Flex - igazi atléta

  A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

Hirdetés