2019. január 21., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Már a Samsung-feliratot is összehajtották

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Samsung Mobile

Csak egy új profilkép a Facebookon, mégis választ ad a szkeptikusoknak és a rajongóknak arra, jön-e a hajlítható Galaxy.

Hirdetés

A körülbelül 45 000 000 ember által követett, nemzetközi Samsung Mobile Facebook-profil frissítette a profilképét, méghozzá egy eddig nem látott, összehajtott feliratra, ezzel elárulták, hogy lassan formát ölt az a mobil, amiről az elmúlt egy évben Galaxy X néven lehetett hallani. Az időzítés azért érdekes, mert most csütörtökön kezdődik a Samsung fejlesztői konferenciája (SDC), elképzelhető, hogy ott zárt ajtók mögött már látható lesz a termék, ez esetben pedig még több hiteles információ kiszivárgását várhatjuk a jövő héten.


[+]

A jelenlegi pletykák alapján egy kinyitható készüléket kell képzelni, ami két kijelzőt kap, a külső egy 4,6"-es darab lehet, a belső (ami várhatóan hajlítható lesz) pedig egy 7,3"-os. Jelenleg az tűnik reálisnak, hogy a januári CES-en tárják a nagyközönség elé a mobilt, ami a jelenlegi tervek szerint már a FlexPai piacra dobása után esedékes, ettől függetlenül szinte biztos, hogy még mindig döbbenetes élmény lesz megtekinteni, kipróbálni a hajlítható Samsung mobilt.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.