Hirdetés

LG blog: Ken Hong szerint a G8X ThinQ egy új megközelítés

Az LG kommunikációs igazgatója beszélt arról, hogy kinek szánják a G8X-et, miért nem került ebbe 5G, de azt ő is látja, hogy fel kell gyorsítani a termékek piacra dobását.

A berlini IFA kiállításon ismét találkoztunk az LG kommunikációs igazgatójával. Ken Honggal elsősorban a most bemutatott G8X-ről beszélgettünk, hiszen ez egy új modell a gyártó palettáján, nem teljesen előzmény nélküli, de korábban csak a V50-hez kínáltak másodlagos kijelzőt, a G8X-nél viszont ez a koncepció szerves része. Kent kérdeztük arról is, hogy miért érkeznek ilyen nagy késéssel a bemutatott termékek a piacra és vajon nem jön-e az LG korábban erős, de mára sokkal kevésbé markáns mobilos üzletágának kapóra az, hogy a Huawei az amerikai-kínai kereskedelmi háború egyik áldozataként kevesebb eséllyel rúg labdába Kínán kívül.

Ken Hong ígéretet tett rá, hogy amint elindul a G8X sorozatgyártása, küld is nekünk tesztkészüléket, hogy minél hamarabb ki tudjuk próbálni a gyakorlatban is, hogy ez a dupla kijelzős megoldás mennyire változtatja meg a használati szokásosat a mindennapokban, és természetesen várjuk a következő V-szériás termék bemutatásárt is, reményeink szerint a januári CES alkalmával majd erről is fogunk tudni beszélgetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés