Megjöttek az Android 7.1.2-es képfájlok is

Hirdetés

Január végén indult el az Android 7.1.2 bétája, ami jó eséllyel a májusi I/O-n bemutatkozó O (Oreo?) főverzió előtti utolsó rendszer. A legkiforrottabb Nougatot elsődlegesen Nexus 6P és Nexus 5X mobillal rendelkezők várhatták a legjobban, hiszen nekik most érkezik meg a hátlapi ujjlenyomat-olvasós gesztusvezérlés, a Nexus 6-ra és a Nexus 9-re azonban már nem is jön 7.1.1-nél újabb szoftver. A Pixelek természetesen nem maradtak ki a frissítésből, ahogy a Pixel C és a Nexus Player sem, természetesen minden a 7.1.2-höz jár a legfrissebb, áprilisi biztonsági szint is.


A Pixelek természetesen azonnal megkapták a frissítést[+]

Tegnap még csak OTA módon, néhány régióban indult el a frissítés, mostantól azonban letölthetők a flashelhető képfájlok (innen), amiket ugyanúgy lehet telepíteni, mint a korábbiakat.

Előzmények

  • Google Pixel XL - asszisztenst jó áron felveszünk

    A méregdrága Pixel XL legfőbb erénye az új hangasszisztens, ám magyarul nem tud és nem marad sokáig a referenciamobilok sajátossága.

  • Tegnap elindult a Nougat 7.1.2-es bétája

    A soron következő frissítőcsomag nyilvános tesztje tegnap indult el a referenciakészülékekre az Android Beta Program keretében.

  • Meghalt a Nexus, éljen a Pixel!

    Új névvel és divatmajmoló formával kaphatók az idei Google mobilok. De hogy jutottunk el a Nexus 4 piacrengető árazásától a több százezres Pixelekig, és mi jár a mesterséges intelligencia fejében?

  • Android Nougat rendszerbemutató

    Kivesézzük a legújabb zöld robotos verzió minden csínját-bínját, beleértve az osztott képernyős elrendezést, az újfajta értesítéseket és a fájlszintű titkosítást.

Hirdetés