2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Lendületben az Android Pie: három készülékkel bővült a lista

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Egy LG, egy Xiaomi és egy Motorola okostelefon jelezhet: telepíthető a 9-es Android főverzió. Van még ideje a gyártóknak, hogy az Oreo lassú elterjedését lepipálják.

Hirdetés

Nyár végén indult útjának az Android 9 Pie, és bár jó néhány idei és tavalyi taggal bővült a közel vegytiszta zöld robotos rendszert futtató Android One széria, csak nem kezdtek a generációs szoftverfrissítések záporozni. Azért bemutatkozott néhány új mobil Android 9-cel, ám komolyabb lendületet mostanában vehet a tortás főverzió, ami a napokban három készülékre érkezett meg, persze régiótól és típustól függően nem mindenki kapja meg első kanyarban.


A Xiaomi Mi A2-re a napokban indult meg az Android 9 Pie frissítés - szakaszonként egyre szélesebb körű közzététellel [+]

Az egyik szerencsés phablet a méltán népszerű Xiaomi Mi A2 – a Mi A2 Lite és Mi A1 tulajdonosoknak egyelőre még várniuk kell. Az LG G7 One is jelez a felhasználóknak, akárcsak a Motorola One Power. A közös a három készülékben az említett Android One program, és a frissítés felbukkanása remélhetőleg azt jelenti, hogy a tucatnyi ilyen szériás mobil mindegyike értesíteni fogja a tulajt: elérhető a Pie. A legjobban a témakörben egyébként a Sony áll, amelynek már hat készüléke futtat Android 9-et, de a Huawei sem utolsó, amely egy sor Mate 20 variációt mutatott be eleve pités főverzióval.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.