Két új LG G7-variáns jön

Hamarosan kezdődnek a berlini IFA kiállítás kapcsán esedékes sajtóesemények, és ahogy azt már több gyártótól megszokhattuk, még a bejelentés előtt elindulnak a hivatalos infók azok az eszközökről, amiket nem őriz hétpecsétes titok. Az LG G7 új variánsai például ilyenek.


[+]

A legérdekesebb újdonság az LG G7 One lehet. Ez az eszköz nem csak a G-széria első Android One-os, hanem az első Snapdragon 835-ös mobilja is, emlékeztetőül ez a tavalyi Qualcomm-zászlóshajó, amit az LG G6 még, az G7 ThinQ pedig már nem kapott meg. 6,1 hüvelykes QHD+ felbontású FullVision IPS panel kapott helyet az előlapján 19,5:9-es képaránnyal, a szenzorszigetben pedig a szokásos szenzorokon, hangszórón és szelfikamerán kívül jutott egy színes értesítési LED is.


[+]

Hátul egy ujjlenyomat-olvasón kívül szimpla kamerát lehet látni, 16 megapixeles felbontással és f/1,6-os apertúrával – az extra nagy látószög ezúttal kimaradt. Az előlapon 8 megapixeles, f/1,9-es fényértékű kamera rejlik, 80 fokos látószöggel. Egyféle memória/tárhely kombináció létezik hozzá, ez a 4/32 GB-os, de ez utóbbi microSD kártya segítségével a végtelenségig (papíron 2 TB-ig) bővíthető. Nem maradt el a Quad DAX, a DTS:X támogatás, az IP68-as és MIL-STD 810G szabványok szerinti védelem, a Quick Charge 3.0 és a 3000 mAh kapacitású akkumulátor.


[+]

Az LG G7 Fit az az eszköz lehet, amit az előző negyedéves veszteségre reflektálva, kompetitív árazású modellként adnak ki. Ez egy Snapdragon 821-es, tehát tavalyelőtti csúcshardverre épülő mobil, aminél nem spóroltak a memóriával (Fit: 4/32 GB Fit+: 4/64 GB) és a bővítési lehetőséggel sem, ugyanazt a kijelzőt és méretezést (153,2 x 71,9 x 7,9 milliméter, körülbelül 160 gramm) kapta, mint a fent említett modell, viszont nem 5.0-s, csak 4.2-es a Bluetooth-a, és az LG saját, UX szoftveres háttere miatt később kaphatja meg az Android Pie-t, mint az Android One-verzió. Csapatunk már útnak indult a berlini kiállítás felé, az LG-nél pedig remélhetőleg megtudjuk az elérhetőséggel, árazással és egyéb, specifikációkkal kapcsolatos információkat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G7 ThinQ - kép, hang és gondolat

    A korábban megszokottakhoz képest kicsit csúszva, de minden szükséges újítással érkezett meg a dél-koreaiak új csúcsmodellje. A kijelző és a hangminőség kiemelkedő.

Hirdetés