A két LG csúcskészülék tortáját sütögetik

Hirdetés

Szép lassan megindult a legújabb Android főverzió szélesebb körű elterjedése, az első LG készülék is épp a minap kapta meg. Talán nem meglepő, hogy a G7 One volt a szerencsés darab, hiszen közel vegytiszta rendszert futtat az Android One program keretében. A G7 ThinQ és a V40 ThinQ tulajdonosai ettől még nyilván türelmetlenek, ám várhatóan nem kell túl sokáig várakozniuk.

A betüremkedés már a 2018-as csúcsmobilok többségének védjegye
Android Oreóval mutatkozott be az LG G7 ThinQ, de már készül rá a Pie frissítés [+]

The The Gear úgy tudja, Dél-Koreában tegnap megindult az előbbire a publikus béta tesztelés, arrafelé tehát bárki kipróbálhatja a csiszolgatás alatt álló főverziót. Ez egy hónappal korábbi programindítást jelent, mint tavaly a G6 és az Android Oreo esetében. A végleges frissítés kiadását mondjuk az LG nem kapkodta el. Az előjelek idén mindenesetre pozitívabbak: felbukkant a V40 ThinQ Android Pie frissítése is, legalábbis ezzel a verzióval futtatott le egy mobil Geekbench tesztet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Lendületben az Android Pie: három készülékkel bővült a lista

    Egy LG, egy Xiaomi és egy Motorola okostelefon jelezhet: telepíthető a 9-es Android főverzió. Van még ideje a gyártóknak, hogy az Oreo lassú elterjedését lepipálják.

  • LG G7 ThinQ - kép, hang és gondolat

    A korábban megszokottakhoz képest kicsit csúszva, de minden szükséges újítással érkezett meg a dél-koreaiak új csúcsmodellje. A kijelző és a hangminőség kiemelkedő.

Hirdetés