2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Újabb három Xperia váltott Android 9 Pie-ra

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Xperia Blog

Az XZ Premium, az XZ1 és az XZ1 Compact tulajdonosai örülhetnek.

Hirdetés

Míg akad gyártó, amelyik csak most kezdett Android 9 Pie rendszeren alapuló felülete publikus béta tesztelésébe, a Sony az Xperia XZ3-at már ezzel a főverzióval dobta piacra, az XZ2 és az XZ2 Compact frissítés formájában pedig már megkapta. Az XZ2 Premium sem késlekedik sokat: e hónapra ígéri a gyártó, előtte azonban három korábbi készülék birtoklóinak csal mosolyt az arcára a japán vállalkozás.


A tükörszerű kivitellel villogó XZ Premium is Android 9 Pie-ra váltott [+]

Az Xperia XZ1, XZ1 Compact és XZ Premium eredetileg október 26-án kezdte volna megkapni a csomagot, ám némi toldozás és foldozás még szükséges volt, hogy stabil rendszer jelenjen meg OTA formában. Ennek a közzététele most megindult, októberi biztonsági csomaggal és 1080p-s szuperlassítás opciójával a 720p-s mellé. Mint mindig, a frissítés publikálása folyamatos, így régiótól és szolgáltatótól függően hosszabb-rövidebb türelemre lehet szükség. Azért mindenesetre elismerés jár a Sonynak, hogy ennyi készülékére van már kész a 9-es Android frissítés.

Hirdetés

Előzmények

  • Sony Xperia XZ3 - egy lencséből főzelék?

    Gyönyörű lett az új Xperia, amely pont annyi kávát tartott meg, hogy a kitűnő P-OLED panel két oldaláról minőségi sztereó hang szóljon. De csak egy kamera van hátul, ami a trendek ellen megy.

  • Sony Xperia XZ2 Premium - mi ez az ikzé?

    HDR-rel bővült a Sony 4K kijelzős sorozata, a kuriózumot ezúttal viszont a túloldal tartogatja. Mire mennek a japánok a dupla kamerával, és mitől hízott az XZ2 Premium negyedkilósra?

  • Sony Xperia XZ2 Compact - simulékony ragadozó

    Komfortosabb forma, tűéles kijelző, szupergyors hardver és végre kevesebb káva – megérkezett a kompromisszummentes kompakt csúcsmobil, avagy még várni kell a hibátlanra?

  • Sony Xperia XZ Premium - tükör által homályosan

    Úgy csillog a káva a Sony 4K kijelzője körül, mintha kifutóra tervezték volna. Kipróbáltuk a szuperlassítást és elvesztünk a nyolcmillió képernyőpixelben.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.