Hirdetés

Akciófigyelő: Megnyitott a Samsung Webáruház

Elindult a Samsung Magyarország hivatalos webáruháza, amelyen keresztül a felhasználók közvetlenül a hivatalos magyarországi forgalmazótól vásárolhatják meg a gyártó termékeit.

A Samsung április végétől új platformot biztosít, így a viszonteladó partnerek online és offline üzletei mellett ezentúl a magyarországi forgalmazó hivatalos webáruházában is elérhetők lesznek a gyártó termékei. Az egyes készülékek április 29 óta a hivatalos termékoldalról közvetlenül is megvásárolhatók egész Magyarország területére érvényes kiszállítással. Az online boltban elsőként a Samsung mobil termékei és viselhető eszközei, mint például a Galaxy S21 sorozat, a Galaxy A52 vagy A72 okostelefonok, a Galaxy Tab tabletek és a Galaxy Watch okosórák és Galaxy Buds fülhallgatók érhetők el.

Hirdetés

[+]

A nyitást természetesen akcióik és nyereményjáték is kíséri. Akik az első héten vásárolnak a www.samsung.com/hu weboldalon és feltöltik a számlát (egy résztvevő csak egy "pályázattal" indulhat) a Samsung Members alkalmazásba, sorsoláson vehetnek részt és Samsung Lifestyle TV-t, hangprojektort vagy háztartási gépet nyerhetnek, a 150.000 forint feletti rendelések esetén pedig automatikusan 10% kedvezmény jár a kosár teljes értékéből.

 

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés