ConCorde Tab 7020 - jó az irány

Bevezető, tartozékok

Egyre jobban kezd felpörögni a tabletek piaca, főleg, hogy Android vonalon egyre több gyártó száll be a témába. Mint azt a korábbi teszteink is bizonyították, az egyes készülékek között igen komoly különbségek vannak, és ezalatt nem csak az árat kell érteni. A tablet piacot elindító iPadon kívül talán csak a Samsung tudott komoly alternatívát kínálni, bár most már itt a Motorola Xoom is, aztán hamarosan érkezik az LG Optimus Pad (annyira, hogy már nálunk is van), de ne feledkezzünk el a Sony és a Dell gépeiről sem.

ConCorde Tab 7020
[+]

Közben egyre több távol-keleti gyártó száll be a bizniszbe, elsősorban az árérzékeny vevőkre gondolva. Hiszen tegyük hozzá, egy tablet azért nem olyan olcsó mulatság. Az iPad és a Samsung Galaxy Tab is legalább 100 ezer forintos kiadás, de ha kicsivel gyengébbet kaphatunk mondjuk fele vagy akár harmadáron, akkor elgondolkodunk. A ConCorde nem ismeretlen a mobiltelefonok környékén, hiszen rengeteg utángyártott tartozékot készítenek szinte minden típushoz, legyen az tok, töltő, headset vagy bármi más.

ConCorde Tab 7020
[+]

A Speedshop-tól érkezett Tab 7020 doboza elég méretes, amiben kényelmesen elfér minden, amit adnak hozzá. Konkrétan kapunk ugye hálózati töltőt, egy miniUSB-USB kábelt, egy miniUSB-USB host kábelt, valamint egy tokot. Sajnos ez utóbbi eléggé bénára sikerült, nehézkes a készülék behelyezése és kivétele, továbbá hiába vastag és erős anyagból készült, nem túl igényes hatású. Azonban épp a cikk megjelenése előtt értesültünk róla, hogy a ConCorde minden Tab 7020 mellé (a korábban vásároltakhoz is!) ajándékba ad egy újfajta tokot, amelyben beépített QWERTY billentyűzet is van. A kép alapján már kinézetre is jobb annál, mint amit én találtam a dobozban, úgyhogy ez nagyvonalú gesztus.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

 • ZTE V9+ - egy kis plusz

  Androidos táblagép érkezett hozzánk a ZTE-től, amely a cég eddigi szokásai szerint a kedvező ár mellé komoly hardveres képességeket kínál.

 • WayteQ xPAD-70 - vétek lenne kihagyni?

  Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.

 • Huawei MediaPad - premier előtt

  Honeycombbal telepített táblagép érkezett a Huaweitől, amely unibody házzal és hét hüvelykes kijelzővel van szerelve. Van olyan jó, mint az Ideos S7 Slim?

 • WayteQ xTAB-100 - iPad olcsón?

  A kisebbik tablet után a 10 hüvelykes modell is megérkezett a WayteQ-től, ráadásul közben át is nevezték. Vajon mit kapunk az alacsony árért?

Előzmények

Hirdetés