HTC Flyer: saját tollal ékeskedik

Bevezető, tartozékok

A HTC is belép a táblagép-bizniszbe. Ezzel a ténnyel először az idén februárban megrendezett Mobile World Congress alkalmával szembesülhettünk, amikor is a kiemelkedő minőségű telefonjairól ismert cég bemutatta a Flyert, ami a tajvaniak első ilyen jellegű próbálkozása. Legalábbis az android rendszerrel, hiszen kísérleteztek már hasonlóval, az erőfeszítéseik anno a Windows Mobile 6.0 és Vista alapokra fektetett Shiftben csúcsosodtak ki.

HTC Flyer
[+]

Bár a Flyer egy android rendszerrel szerelt táblagép, a masina rengeteg ponton eltér a manapság oly' divatos, Honeycombtól és kétmagos Tegra2-től hangos tabletdömping szereplőitől. Tesztalanyunk egy 1,5 GHz-es, egymagos processzorral operál, operációs rendszerként pedig a telefonokra készült Gingerbreadet választották, amelyet kiegészítettek a HTC védjegyének számító Sense felülettel. Ráadásul egy Magic pen névre hallgató stylust is kapunk, amely a képernyő telefirkálására szolgál.

HTC Flyer
[+]

A Speedshoptól kapot táblagép egy nagy fehér dobozban érkezett, amely le sem tagadhatná HTC-s mivoltát: a kartonból készült pakk egy az egyben úgy néz ki, mintha a tajvani gyártó egy telefonját rejtené, csak éppen jóval nagyobb azoknál. A tartozékok mennyisége viszont nem feltétlenül indokolja a jókora dimenzióbeli ugrást: kapunk egy speciális USB kábelt, egy hálózati töltőt, egy fehér tokot és egy sztereó headsetet. A füles nem egy jól sikerült darab, a dinamikatartomány és a kényelmi faktor alacsony, cserébe komoly hangerővel rendelkezik; kérdés, ez valakit kárpótol-e. Persze a már említett varázscerka is ott figyel a dobozban, a használatához szükséges ceruzaelem mellett.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés