Hirdetés

Samsung S5600 - ujjgyakorlat a rotációs kapán

Hirdetés

Bevezető

A Samsung S5230-at nem szerettük különösebben, de az LG KP500 ellenfeleként kedvező áron juthatott a halandó ember is tapicskolós telefonhoz, ami mindenképpen értékelendő dolog. Most itt van a többet tudó testvér, amely S5600 Preston névre hallgat, ám érdekes módon a tudás bővülésével a méret némiképp összement.

Samsung S5600 Preston
[+]

A Samsung egymás után nyomja ki a piacra a pont ugyanúgy kinéző, ugyanarra a rendszerre épülő, tudásban kissé különböző telefonjait. Egy S5230, egy S5600 és egy Jet csak akkor különböztethető meg, ha egymás mellé tesszük őket, mert ugyan lehet, hogy a középső gomb más alakú, meg hogy a hátlapon máshol kukucskál ki a kamera, de ki az, aki megjegyzi, hogy melyiken mi a spéci, ha ennyire kis nüansznyi apróságokról van szó?

Samsung S5600 Preston
[+]

A három készülék közös grafikus interfészre, az úgynevezett TouchWiz rendszerre épül. Ha önmagában nézzük, akkor persze el lehet tökölni ezzel a megoldással, s azok a felhasználók, akik eddig csak a Samsung érintésre szabott felületét látták és használták, bizonyára elégedettek lesznek vele, de a helyzet az, hogy ezt a GUI-t számos más gyártó megoldása sok szempontból lepofozza – de erről külön cikk is készült, amely innen érhető el.

Samsung S5600 Preston
[+]

Jelenleg 15 lepedővel kerül többe tesztünk hőse, mint a kistesó, így nagyjából 55-60 ezrest kell leszurkolni érte. Nagyjából ennyiért már lehet kapni Nokia 5800-t is, kicsit drágábban mérik az LG KM900-at, alapvetően ez a két eszköz az S5600 ellenfele.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés