Samsung S3650 Corby - kölyöktáccs

Hirdetés

Bevezető

Kijelenthetjük, hogy az érintőkijelzős telefonok mára a készülékek piacából igen jelentős részt hasítottak ki. Ehhez kicsivel több mint két évre volt szükség, ekkor mutatkozott be az LG Prada, kisvártatva pedig az iPhone. Azóta már minden gyártó kihozta a maga megoldását, már itthon sem gerjed senki kidülledt szemekkel arra a szerencsétlenre, aki a BKV járművein kénytelen utazni, s elővesz egy tapizós telefont. Beépült a köztudatba, hogy vannak készülékek, amin nem feltétlenül vannak gombok is.

Samsung Corby
[+]

Eleinte ezek a telefonok magasabb árfekvésűek voltak, aztán - leginkább a koreai gyártók tevékenységének köszönhetően - egyre olcsóbb modellekben is találkozhattunk hasonló megoldással. A két legtriviálisabb ilyen készülék az LG KP500 Cookie és a Samsung S5230 Star. Mindkét eszköz meglehetősen sikeresnek mondható, nagy mennyiség talált gazdára az elmúlt néhány hónapban.

Samsung Corby
[+]

Ha pedig a középkategóriás szegmensben ennyire bejött az érintőkijelző, akkor nem kell hozzá komoly képzelőerő, hogy megpróbálják még lentebb tolni azt a virtuális anyagi határvonalat, ahol meghúzódik az az összeg, amennyiért már lehet érintős telefont venni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ezek a tapizós cuccok kellenek a népnek, trendi, új élményt hoznak az eddigi gombnyomogatós világba, fogy, viszik. Akkor adjuk nekik még olcsóbban, s hogy legyen benne valami plusz filozófia, ezúttal a elvileg vagány, fiatalos, vidám jelzőkkel ruházzuk fel a készüléket, amely jelen tesztünk tárgya, a Samsung Corby.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés