Samsung Galaxy Xcover 3 - takaros takarás

Hirdetés

Szoftverek és extrák

A TouchWiz telefonkönyve jól felszerelt, a névjegyzék több helyi és online forrásból behívható, a számmal nem rendelkező tételek szűrhetők, a vezetéknév és a keresztnév pedig felcserélhető a listában. A tárcsázó támogatja a gyorskeresést és a gyorshívást. A mellékelt üzenetküldő és email alkalmazás használata sem okozott gondot, ahogyan több fiók beállítása sem Gmaillel. A Samsung billentyűzete támogatja a magyar nyelvet, az ujjhúzós bevitelt, az automatikus szókiegészítést és a szójavaslatokat. Számsor a betűsor fölé ezúttal nem került.

A Samsung Xcover 3 telefonkönyve jól felszerelt A Samsung Xcover 3 billentyűzete támogatja a Swype-bevitelt
[+]

A Samsung minimálisra fogta a szoftveres felhozatalt. Az eszközök közül megemlítendő a számológép, a jegyzetelő, a hangrögzítő, az óra és a fájlkezelő, amely a hagyományos tallózás mellett típus szerint is csoportosítja a fájlokat (legújabbak, képek, hang, videó, dokumentumok, alkalmazások).

A Samsung Xcover 3 fájlkezelője rendszerezi a fájlokat típusok szerint is
[+]

A naptárfunkciókat az S Tervező látja el, amely éves, havi, heti, napi és listás nézettel is rendelkezik. A Google vagy Samsung fiók összekapcsolása nem okoz gondot a szoftvernek. Események esetében a helyszín és a kapcsolódó személyek megadása számít extra funkciónak. A fentieken túl a készüléken megtalálható a Google szokásos szoftverpakkja a Térképtől a Play-szolgáltatásokig.

A Samsung Xcover 3 naptára a remekül használható S Tervező A Samsung Xcover 3 böngészője mindent tud, amit egy ilyen szoftvernek kell
[+]

A Chome mellett a Samsung általában mellékeli saját szoftverét is, és nincs ez másképpen most sem. A gyári böngésző rendben kezel több lapot, vált asztali nézetre, keres a képernyőn, ment oldalt offline olvasáshoz vagy oszt meg tartalmat. Inkognitó böngészés is indítható. A sebesség a közepesen komplex tartalmak esetében rendben van, a görgetés többé-kevésbé folyamatos, a nagy rendszerigényű honlapok esetében azonban már belefutni komolyabb megakadásokba.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés