Nokia 5610 - zene füleimnek

Hirdetés

Menü, alapfunkciók

A gépet a mindenki által jól ismert Series 40 platform hajtja. A finn mérnökök áldozatos munkájának köszönhetően a rendszer mára teljesen kiforrottnak tekinthető, nagyon jól néz ki, logikus elrendezésű, testre szabhatósága példaértékű. A sebesség viszont közepes, néha kicsit lassúak a képernyőváltások, de bőven a használható szinten belül van. Témákból 6 darab került a gépre, a sima Nokiásat kivéve mindegyik nagyon csecsén néz ki. Aktív készenlét van.

A telefonkönyv kapacitása 2000 név, mindegyikhez több extra mező, többek között kép is tartozhat, csoportokat is létrehozhatunk. Az üzenetkezelés a szokásos, az SMS-ek és az MMS-ek egy mappába kerülnek, az e-maileket külön menüpontban érhetjük el, a kliens POP3/IMAP4 kompatibilis, boldogul a hitelesített szerverekkel és a csatolt fájlokkal is. A multimédiás üzenetek és az elektronikus levelek a körülbelül 20 MB-os belső memóriába kerülnek, mely egyébként microSD kártyával bővíthető - a kártyacseréhez ki kell venni az akkumulátort, de mivel a telefon működik USB Mass Storage eszközként is, ez nem nagy baj.

A szervező funkciók szintén ismerősek a korábbi modellekből. A naptárban napi, heti és havi nézet is van, jól átlátható. Az ébresztőóra kikapcsolva is működik, van számológép, valutakonverter, stopperóra, időzítő, jegyzettömb, teendő-lista. A hangrögzítővel legfeljebb 1 órás felvételeket készíthetünk (a formátum .amr), hangtárcsázás és hangvezérlés nincs.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés