Hirdetés

Nokia 7900 Prism - OLED prizma

Hirdetés

Bevezető, csomagolás

Már több mint 2 hónapja annak, hogy a 7500 Prism szerkesztőségünkben járt, most pedig az XXL GSM jóvoltából megkaptuk széria másik tagját, a 7900-t is. Nagy elvárásokat támasztottam a géppel szemben, mivel a kistesó érdekes külseje ellenére - vagy talán pont amiatt - egészen a szívemhez nőtt.

Nagy izgalmak közepette bontottam ki az aprócska dobozt, mely hasonló stílusjegyeket visel, mint testvéréé. A készüléket kézbe véve viszont elakadt a lélegzetem: nagyon furcsán néz ki, sokkal furcsábban, mint a 7500, pedig az sem semmi. A legérdekesebb elem a készülék méretéhez képest pöttöm gombsor, azóta sem tudom elképzelni, hogy ez hogy jött össze a Nokia mérnökeinek - de ne szaladjunk előre.

A doboz tehát kicsi és dizájnos, tartozékokból egész sokat találunk benne: egy HS-82-es sztereó fülest, töltőt, adatkábelt, valamint egy textiltokot. Utóbbi is más, mint a 7500-é, amivel kapcsolatban egyébként több e-mailt is kaptam a teszt óta, a hölgyek ugyanis megvesznek érte. Ennek fényében azt mondom, hogy kár volt lecserélni, bár a férfiak valószínűleg jobban örülnek ennek a visszafogottabb külsejű tartónak.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés