Hirdetés

MEE audio fülhallgatók tesztje

M7P

A cég egyik legismertebb és legkedveltebb terméke az M6 volt, ami olcsón kínált elfogadható hangminőséget és átlagon felüli kényelmet, ráadásul rengeteg színben elérhető volt, ezzel gyakorlatilag mindent magába foglalt, ami sportfülhallgatók kategóriája megkíván. Jelenleg is elérhető 20 euró körüli áron, ami továbbra is jó ajánlat, de már érezhető, hogy kezd eljárni felette az idő. Nagyon sokat gondolkodhattak az utódlásán, hiszen több mint öt évükbe került, hogy bemutassák az M7P-t, ami állítólag pontosan ugyanazt tudja, mint az M6, csak kicsit még jobban.

MEE audio fülhallgatók tesztje
[+]

A doboza roppant igényes, a könyvborító módjára hajtogatható fedőlap belseje a kütyü legjobb tulajdonságait hangsúlyozza ki, bal oldalán pedig a specifikációt olvashatjuk, amiből kiderül, hogy egy-egy 8 milliméteres átmérőjű, dinamikus meghajtó dolgozik a készülékben, mindehhez 16 ohmos impedancia, 98 dB-s érzékenység, valamint 20-tól 20 000 Hz-ig terjedő frekvenciaátvitel tartozik, sportfülhallgatótól elvárható módon pedig IPX5 szabvány szerint cseppálló.

MEE audio fülhallgatók tesztje
[+]

A 130 centiméter hosszú kábelén egy hagyományos felvevőgomb, illetve egy ennél is hagyományosabb, potméteres hangerőállító csúszka található, ami elég ódivatúnak hathat, de mentségére szóljon, hogy minden forrással gond nélkül működik. A kiváló kényelem gyakorlatilag megkérdőjelezhetetlen, mindenféle szögben állítható vetőcső, négyféle illeszték, rugalmas kábel, ez utóbbi ráadásul cserélhető, ami a kategóriáján belül kiemelkedően ritka tulajdonság. A hangja alapján finoman fogalmazunk, ha azt mondjuk nem kiemelkedő, nagyon erőteljes, túlpumpált basszusok, szerény középtartomány és feltűnő, de nem kimondottan jó minőségű magasak jellemzik. Az alapzaja cserébe alacsony, aki pedig szereti a szinte teljes izolációt, az szintén örülni fog, mindezt úgy éri el, hogy driver flex jelenség egyáltalán nem tapasztalható benne. Jelenlegi ára (a cikk végén részletezzük) ezért a csomagért nem kimondottan erős ajánlat, de a cserélhető kábel és a headset funkció megléte mindenképpen örömteli.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés