CES 2018: Hallójárat-teszttel jön a MEE audio új headsete

A MEE audio standján a szokásos felhozatal mellett egy újszerű, vezeték nélküli füles is felbukkant, amely még ugyan nem kapható, de hamarosan a boltokba kerülhet. Az Earboost nem csupán magát a Bluetooth-on kommunikáló tartozékot takarja, hanem egy szoftvert is, amely együttműködik a fülessel és a tulajdonos hallójáratának felmérése után ehhez mérten alakítja ki a hangzásvilágot.


[+]

Különböző szenzorok vannak magában a headsetben, amelyek segítségével meghatározható a hallójárat hossza és formája. Ezeket egy 5 perces tesztelési metódus során a felhasználó közreműködésével egyedi hangprofillá alakítja az Earboost szoftvere, majd az eredményt át is küldi a headsetnek, amely ezt követően már minden esetben úgy szólal meg, ahogyan az a tulajdonosnak a leginkább megfelel. Magyarán a tesztet egyszer kell csupán elvégezni.


[+]

A MEE audio szerint ez nyilván jól jöhet bárkinek, de igazából azoknak ajánlják, akiknek a hallása már nem az igazi, de nem szeretnének arról lemondani, hogy ugyanolyan jó minőségben hallgassanak zenét, mint korábban. Sőt, a technológia más audiotartalmak fogyasztásához is hasznos, filmek hangsávjait is érdemes ezzel hallgatni, akár játékokhoz is jó lehet, noha a Bluetooth technológiából fakadó késleltetést a profi játékosok nehezen tolerálják. Az Earboostnak egyelőre nincs ára, hiszen még nem is kapható.

Utazásunkat az Eustock.eu támogatta. Köszönjük!

Előzmények

  • MEE audio Pinnacle P2 teszt

    Egy kiváló előd végfelhasználói árát felezték le, ám a végeredmény nem is lett egyértelműen rosszabb a kiindulási pontnál. A P2 sokaknak lehet jó vétel!

  • MEE audio Pinnacle P1 - csúcsra oson

    Egy ennyire drága fülhallgatónál alapértelmezettnek tekinthetjük a jó hangot, viszont a Pinnacle P1 kicsit más, mint konkurensei, és a kialakításával is meggyőzi a felhasználót.

  • MEE audio fülhallgatók tesztje

    Három, headset funkciókkal felvértezett in-ear fülhallgató járt nálunk a MEE audio műhelyéből, akadt a listában armatúrás és dinamikus példány is.

Hirdetés