Hirdetés

MEE audio fülhallgatók tesztje

A151p 2nd

Az A151P is egy régi széria a gyártónál, ami mostanában frissült, a második generáció is egyarmatúrás hangkeltőt és érdekesen csavart formájú kábelt kapott, kialakításából adódó érdekessége, hogy fül mögött és fül alatt vezetve is hordható. A doboz egyszerű, de jól néz ki, ráadásul egy hordtáskán kívül 5 pár szilikon harang jár hozzá (3 pár hagyományos, egy dupla, illetve egy triplafalú szett), tehát a felszereltséggel itt sincs probléma. A kábele nem cserélhető, de van rajta egy mikrofon, illetve egy távirányító, ami CTIA lábkiosztású eszközökkel tökéletesen működik is, a telefonálási hangminősége teljesen rendben van.

MEE audio fülhallgatók tesztje
[+]

A kényelmi faktora átlagosnak mondható, a hozzá tartozó szilikon harangok az átlagnál keményebbek, jól is izolálnak, érdekes viszont, hogy az illesztékeken fülhallgatón semmiféle szűrő nincs, ebben az árkategóriában ezt már nem szokták lespórolni. Érzékenysége 111dB-s, impedanciája 32 ohm, driver átmérőről pedig nem beszélhetünk érdemben, hiszen nem egy hagyományos meghajtó, hanem egy szimpla armatúra dolgozik benne, ez pedig nagyon jellegzetes: aki hallott már ilyesmi eszközt, az nagyjából képet kaphat arról, hogy milyen hangja van az A151p-nek.

MEE audio fülhallgatók tesztje
[+]

A magas hangok sokkal szebben csengenek vele, mint egy hagyományos meghajtóval felszerelt kategóriatárssal, alapvetően ez az egyetlen indok, amiért ebben a kategóriában érdemes egyáltalán armatúrás eszközt bemutatni, de a dinamikussága, illetve a közép- és mélytartománya messze alulmarad ezekkel szemben. Sajnos zavaróan vékony a hangja, az ember szinte mindig azt érzi, hogy innen márpedig valami nagyon hiányzik, az énekhangok sem elég élénkek, a mélyekből is hiányzik a testesség.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés