Hirdetés

LG Optimus Találkozó július 21-én!

Az elmúlt pár hónapban a Mobilarena olvasói hozzászokhattak már ahhoz, hogy a virtuális megjelenésen túl néha egy-egy rendezvény megszervezésébe vagy lebonyolításába is belerakjuk a kezünkbe. Most sincs ez másképp, örömmel jelenthetem hát be, hogy az LG Optimus GT540 megjelenése kapcsán egy nem különösebben hosszú, ám annál izgalmasabbnak tűnő eseményre invitálunk titeket; 2010. július 21-én 17:00 és 20:00 között kerül megrendezésre az LG Optimus Találkozó!

LG Optimus GT540
[+]

Az eseményen 100 olvasónknak tudunk helyez biztosítani a helyszínül szolgáló LG székházban (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 3/A), épp ezért a jelentkezés regisztrációhoz kötött, magyarán egy fórumregisztráció mindenképp szükséges, ha el szeretnél jönni a találkozóra. Hogy miért lehet érdemes ott lenned? Többek között azért, mert beléphetsz az LG magyarországi központjába, ahol a kiválóan felszerelt bemutatóteremben megcsodálhatod a cég újdonságait (nem csak a telefonokat), érdekes előadásokat hallgathatsz az Optimus szériáról, a szakértőket pedig személyesen kérdezheted meg, ha valami érdekel a koreai gyártó készülékeivel kapcsolatban. Természetesen Bog és jómagam is ott leszünk, de valószínűleg ennél is izgatóbb, hogy az LG a látogatók között egy felhasználói tesztelés apropóján kioszt 5 darab LG Optimus GT540 készüléket. Magyarán te is kaphatsz egyet, kvázi ingyen, de kérésünk azért nekünk is van, méghozzá az, hogy ha te jutsz hozzá egy új, kártyafüggetlen készülékhez, akkor pár hét használat után írd meg nekünk, hogy mennyire tetszik. A tartalomba természetesen nem fogunk beleszólni, viszont szeretnénk felmérni, hogy kik azok, akik olyan stílusban tudnak írni, amely mások számára is izgalmas, érdekes.

Mosógépek is lesznek
Mosógépek is lesznek

Ha tehát szeretnél versenyezni az 5 darab készülék egyikéért, a regisztráció során pipáld be, hogy mellékelsz egy legfeljebb 3000 karakteres esszét is a következő témában: "Mivel lesznek jobbak, könnyebbek, szórakoztatóbbak a mindennapjaim az Androiddal?" Ha valahol bloggolsz (tehát ha kiraknád valahova a telefonról szóló írásod, bár mi a Mobilarenára nyilván ki fogjuk tolni), a naplód webcímét is írd le, ha pedig megvagy, akkor ne felejtsd el felírni a július 21-i dátumot a naptáradba, a készülékeket ugyanis csak azoknak tudjuk odaadni, akik ott lesznek az LG Optimus Találkozón. Ha a legjobb esszé tulajdonosa valamiért nem jön el, akkor a telefonját a sorban következő kapja meg. Az esszéket nem kötelező egyből a regisztrációnál feltölteni, azokat csak a regisztráció lezárása (júlis 15.) után fogjuk elbírálni, tehát a biztos helyek érdekében nyugodtan lehet most is regisztrálni, az írásokat pedig lehetk ésőbb is pótolni.

Térkép, hogy könnyen megtaláld
Térkép, hogy könnyen megtaláld a helyszínt

Ki kell hangsúlyoznunk, hogy nem csak azokat az érdeklődőket várjuk, akik szeretnének kapni egyet az LG Optimus GT540-ből, a rendezvényre bárki eljöhet, akit érdekel az LG, vagy csak nincs jobb programja a fesztiválok között szabadon lévő szerdai napon. A regisztráció ingyenes, a jelentkezéshez csupán ide kell kattintanod. A polgári név és az e-mail cím megadása kötelező (ha nem adod meg, nem fogjuk tudni odaadni a készüléket, a gyengébbek kedvéért pedig elmondanám, hogy a keresztnév és a polgári név két külön fogalom), plusz kérünk, pipáld be, hogy mellékelsz-e esszét, vagy sem.

LG Optimus Találkozó

Időpont: 2010. július 21. 17:00-20:00 (ha tovább maradunk, az sem gond)
Helyszín: LG székház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 3/A (a Lurdy házzal szemben)
Megközelíthetőség: 1-es, 21-es és 21A villamosok, 103-as és 281-es buszok
Téma: Az LG Optimus GT540, valamint a széria jövőbeli telefonjai
Nyeremények: 5 darab LG Optimus GT540 készülék

A részletekkel (pontos program, parkolás) még jelentkezünk, regisztrálni viszont már most is lehet. A főoldali számlálón láthatjátok majd, hogy hány hely van még, az esszé írást tehát felesleges lenne elkapkodni, de azért javasoljuk, hogy túl sokáig ne húzzátok. A regisztráció két héten keresztül tart, július 15. után nem lesz lehetőség feliratkozni.

Kellemes esszé írást és jelentkezést kívánunk:

Az LG és a Mobilarena stábja

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés