Hirdetés

Lenovo Vibe X2 - négysávos országút

Hirdetés

Bevezető

A minap látogatott el szerkesztőségünkbe az alumínium házas, hathüvelykes Lenovo Vibe Z2 Pro, amely csapatunk és olvasóink tetszését is elnyerte, a készülék azonban minden pozitívuma ellenére egyszerűen túl nagy a felhasználók jelentős részének. A mobilkészülékeit ősszel Európába hozó Lenovo éppen ezért bemutatott egy jóval kompaktabb, öthüvelykes okostelefont is, amellyel olvasóink a november végi Veletechen személyesen is megismerkedhettek.

 A Lenovo Vibe X2 a piac legkönnyebb ötinches csúcskészüléke
[+]

A Vibe X2 érdekessége oldalára fordítva látszik: a készülék négy rétegből lett összeillesztve, amelyek más-más festést kaptak. A megoldás szemrevaló, ám a réteges dizájn lényege a külön megvásárolható kiegészítőkkel válik izgalmassá: aki a légies készülék üzemidejével elégedetlen volna, a hátlapra pattintható extra akkumulátorréteggel a kapacitást 75%-kal megtoldhatja, a zene rajongói pedig egy szétnyitható sztereó hangszóróréteggel vértezhetik fel X2-jüket, amelyet a Lenovo és a JBL közösen alkotott meg. Bár a kiegészítőket nem volt alkalmunk kipróbálni, a réteges koncepció elnyerte tetszésünket.

 A Lenovo Vibe X2 hátára több kiegészítő is pattintható
[+]

A divatos külsőhöz stílusos doboz jár, és ahogyan az X2, úgy a csomagolás is rétegelt dizájnt követ: A készüléktartó és a tartozékok különböző színű fiókokból húzhatók elő. A készüléktálca alatt a SIM-eltávolító tűt, a leírásokat, egy ajándék előlapi védőfóliát és egy átlátszó hátlapi védőelemet találunk – ezek az apró figyelmességek is jelzik, hogy a Lenovónál nem akarnak már csomagolásnál spórolni.

 A Lenovo Vibe X2 doboza is a réteges formatervet követi
[+]

Az alsó fiók méretre és alakra szabott fakkokat kapott, bennük a gabalyodásmentes kábellel felszerelt agybadugós headsettel, a microUSB kábellel és egy másfél amperes hálózati töltőfejjel. A pezsgőszínű dobozfestés és a rétegelt kialakítás kellemes alaphangot adott nekünk is a készülék kiismeréséhez, a folytatáshoz kéretik a következő oldalra lapozni!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés