46 napos készenléti idő a Lenovo P70t-vel

Még bejelentés előtt áll, a GizmoChina viszont már tényként kezeli a Lenovo új üzemidőbajnokának nevét és specifikációit. A P70t a középkategóriában versenyezne öthüvelykes, OGS technológiájú HD megjelenítővel. A 142 x 71,8 x 8,9 milliméteres ház és a 149 grammos tömeg nem hangzik vészesen, ha valóban belefér egy 4000 milliamperórás akkumulátor, ami 46 napos készenlétet tehet lehetővé, persze senki se fog azért mobiltelefont venni, hogy hetekig az asztalon pihentesse.

Brutális üzemidővel érkezhet a Lenovo P70t

A takarékosságért egy TI BQ24296M-es komponens és az MediaTek 64 bites, alacsony fogyasztású rendszerchipje, az MT6732 felelne, amely támogatja a 4G hálózatokat. Rendszermemóriából 1 gigabájt járhat, a belső tároló mérete pedig 8 gigabájt lehet. Az előlapra 5, a hátlapra 13 megapixeles kamera kerülhet. A készülék gyors töltéséért 2 amperes hálózati adapter felelhet.

Azóta történt

Előzmények

  • Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló

    Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.

  • Lenovo S850 - fényezi magát

    A két SIM-es S850 a Lenovo egyik középkategóriába szánt darabja, amely üveg hátlappal és HD felbontású kijelzővel hívhatja fel magára a figyelmet.

  • Lenovo S860 - fémbe zárt energia

    Végre hazánkban is hivatalosan kaphatók Lenovo okostelefonok. Elsőként az óriási akkumulátorral és méretes kijelzővel szerelt S860-as modellt vizsgáltuk meg közelebből.

Hirdetés