A Huawei TalkBand B3 is bemutatkozott

Hirdetés

Ontja magából az érdekesebbnél érdekesebb termékeket a Huawei, és az utóbbi években az okoskiegészítők között sem kell szégyenkeznie, a Watch a mai napig a legszebb karra csatolható kütyü, melynek hamarosan elérhető lesz a női vásárlóréteget megcélzó változata is. A sencseni gyártó az aktivitásmérők piacán is jelen van, a TalkBand vonal pedig dupla funkcióval bír: azon felül, hogy a felhasználó karjára szíjazva követi a napi testmozgásokat és az alvásciklusokat, illetve kijelzi a hívófelet, az időt vagy az időjárást, a pántról lekapva a rozsdamentes acélszerkezetet az ember hallójáratába lehet helyezni, és az máris Bluetooth headsetként működik.

A TalkBand B3 és változatai
A TalkBand B3 és változatai [+]

Tegnap a P9 és a P9 Plus mellett a TalkBand B3-ról is lehullott a lepel, egészen pontosan a B3 változatairól, mert ezúttal is többféle opciót kínál a gyártó a Bluetooth 4.2-es szabványt is ismerő okoskarkötőből. Az Active vonal a sportosabb felhasználóknak szól műanyag pántjával, a bőr- vagy műanyag szíjas Classic elegánsabb megjelenésű, a fémszíjas Elite pedig a prémiumkategóriát képviseli. Mindegyik 21,7 milliméter széles, 12,2 milliméter vastag és 210 (Active, Elite) vagy 200 milliméter hosszú (Classic) szíjjal együtt. Az IP57-es por- és vízállósági szabványnak megfelelő headset 43,08 x 18,44 x 10,53 milliméteres, és mindössze 10,8 grammot nyom.

A TalkBand B3 Elite
A TalkBand B3 Elite [+]

A Talkband B3 nem okosóra, így nem is dübörög sokmagos processzor alatta. A RAM mérete 128 kilobájt, a belső tárolóé pedig 16 megabájt + 512 kilobájt. A telep kapacitása 91 milliamperóra, amivel 6 óra beszélgetés és 3-4 napos üzemidő érhető el a gyártó szerint, tölteni microUSB kábellel lehet. A jó beszélgetési hangminőségért aktív zajszűrés felel. Az ívelt AMOLED kijelző 80 x 128 pixeles és függőleges simító, illetve sima érintőmozdulatokat érzékel, a panelt Gorilla Glass üveglap védi. A megjelenítőről elérhető a párosított mobil telefonkönyve és híváslistája, hívást fogadni és indítani is lehet róla, emellett a hangerőt állítani, az ébresztést elnémítani és az edzéskövetést megkezdeni is lehetséges róla. A fekete és fehér színben elérhető TalkBand B3 Active a GSM Arena információ szerint 170 euróért (53 ezer forint), a barna vagy bézs Classic 200 eurórért (62 ezer forint), a titán szürke Elite pedig 250 euróért lesz elérhető (78 ezer forint). A TalkBand B3 androidos (4.3+) és iOS-es eszközökkel kompatibilis (7.0+).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés