Oreót kapott a HTC 10

Nem feledkezett meg a HTC tavalyelőtti csúcsmodelljéről, és az U11 után (melynek európai Oreo frissítése végül több hét késést követően megindult) a HTC 10-re is elhozta az Android 8.0-s rendszercsomagot. Egyelőre úgy tűnik, az Egyesül Államok kártyafüggetlen modelljei jeleznek, hogy vezetékmentes formában telepíthető a frissítés, de ami késik (adott esetben heteket), az nem múlik: várhatóan, előbb-utóbb a többi variáns is pislogni fog.

A Weibón tette közzé a hétfői bejelentés poszterét a HTC
A Weibón tette közzé a hétfői bejelentés poszterét a HTC [+]

A HTC a múlt mellett a jövőre is fókuszál, és már csak hármat kell aludni egy új készüléke ázsiai bejelentésééig, amely Evan Blass szerint U11 EYEs néven érkezik, mindjárt kétféle kiszerelésben.

Az egyik Snapdragon 652-t, 4 GB RAM-ot és 64 GB-os tárolót, a másik Snapdragon 660-at, 6 GB RAM-ot és 128 GB-os tárolót kaphat, egyaránt 5,99"-es, 18:9 arányú FHD+ megjelenítővel. Az előlapon 5 megapixeles duplakamera, hátul pedig 12 megapixeles egység foglalhat helyet, a kettő között pedig 3930 mAh-s telep lapulhat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC U11 Life - életrevaló

    A HTC U11 sorozat középkategóriás modellje az Android One program keretében tiszta rendszert és legalább két éves terméktámogatást garantál, de az Edge Sense - szorongatós funkciók sem maradtak ki.

  • Elindult a HTC U11 Oreo frissítése

    A HTC idei (első) csúcsmodellje Android 7.1.1-es rendszerrel startolt, Tajvanon viszont már elindult a 8.0-s váltás.

  • HTC U11 - újra a szorítóban

    Megrázta magát a HTC, fennállásuk 20. évfordulójára egy ütős csúcsmobilt raktak össze, amely tud újat is mutatni, de nem ezért lehet szeretni.

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés