Hirdetés

2018. december 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Megfontolt tervek a HTC-től

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Engadget

A HTC elnöke a gyártó 2018-as terveiről beszélt, amelyek nem különösebben forradalmiak, de annál reálisabbak és időszerűbbek.

Hirdetés

A HTC huszadik évfordulóját határozottan emlékezetessé tette a főleg Edge Sense-ről ismert idei csúcsmodell, noha a HTC U11 több területen is kiválónak bizonyult. Azzal együtt, hogy az idei trendekből aránylag keveset implementált. A HTC U11+ már régiótól függetlenül 6 GB operatív memóriával és 128 GB belső tárhellyel került bemutatásra a napokban, valamint az idei év abszolút meghatározó trendjét követi kialakítás szempontjából. A hasznos kijelzőterületet 2:1-es képaránnyal maximalizáló kivitel mellett azonban a dupla kamera is hangsúlyos a kategóriában. (Meg, a többiben is, csak ott néha előfordul, hogy dísznek van.)

HTC U11+
HTC U11+

A HTC elnöke, Chialin Chang a bemutatót követően a 2018-as tervekről is beszélt, amelyben ismét szerepel dupla kamerás készülék. Mert ugye a HTC-nek már volt egy, hat éve, közvetlenül az LG P920 Optimus 3D-t követően. A szándék adott, a HTC már csak azt szeretné kitalálni, hogy mitől lesz majd egyedülálló a saját kétkamerás megoldásuk. A termékpaletta bővítése az idei évhez hasonlóan visszafogott, de megfontolt lesz, azzal a különbséggel, hogy a tajvaniak megpróbálnak erősíteni a roppant árérzékeny kínai piacon, ahol a 300 dollár alatti eszközök dominálnak, így okkal számítunk az alsó középkategóriában is a HTC-re, amit eddig nem kifejezetten erőltettek.


[+]

Arra a kérdésre, hogy a HTC lényegében azért mutatta-e be a HTC U11+-t, mert a Pixel XL 2 gyártását, noha a terveket a HTC készítette, mégis az LG-re bízta a Google, nem kaptunk választ. A HTC és a Google együttműködése valamikor a jövő év elején nyeri el végleges formáját és válik hivatalossá, miután az összes részvényes jóváhagyta a részleges fúziót. Mindenesetre a hivatalos álláspont az, hogy a HTC U11+ kialakítása és bemutatójának időpontja már a Pixel XL 2 előtt tervben volt és menetrendszerűen történt, függetlenül a Google referenciamobiljaitól.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.