HTC One M9 - meleg fogadtatás

Hirdetés

Szoftverek és extrák

A HTC tárcsázója támogatja a gyorskeresési és gyorshívási funkciókat. Keresni a telefonkönyvben is lehet, amely a névjegyeket a SIM-ről, a Google-fiókból és más készülékről is képes beszerezni. A vezeték- és keresztnév sorrendje megcserélhető, a telefonszám nélküli kontaktokat pedig kiszűrhetjük. Az email és SMS alkalmazásokat gond nélkül használtuk fiókjainkkal, és amikor gépelni kellett, jól jött a Sense saját billentyűzete, amely ismeri az ékezeteket, rendelkezik bővíthető magyar szótárral és automatikus szókiegészítéssel. Mivel az érintőkijelző pontosan veszi be az ujjmozdulatokat, a bevitel kényelmes.

A HTC One M9 tárcsázója hasznos és átlátható A HTC One M9 Car üzemmódja segít vezetés közben

Valamiféle egyszerű vagy vezetési mód a legtöbb mai készülékben akad, ezt a HTC Car Mode-nak hívja, és a nagy ikonok valóban megkönnyítik a One M9 kezelését, ha az egy készüléktartón lóg. A tárcsázó, a zenelejátszó, a magyarul nem tudó hangasszisztens és a Google navigáció is kényelmesen elindítható, és ha szeretnénk, a Car Mode dokkoláskor automatikusan bekapcsol. A távirányítófunkciókat a pillanatok alatt beüzemelhető Peel Smart Remote végzi, amely programajánlóval is fel lett turbózva.

A HTC One M9 Help appja segít eligazodni A HTC Club gyártói ajánlatokat és szolgáltatásokat küld

A HTC Club a gyártó tartalom- és készülékajánlója, segítségével a felhasználó naprakész maradhat, ami a HTC termékeit és szolgáltatásait illeti. A telefon kezelésében a HTC Súgó segít be. A Kid Mode mindenféle játékot és feladatot kínál a csemetéknek. Az alkalmazásba be- és kilépni születési dátumunk megadásával lehet, így védve gyermekeinket személyes adatainktól vagy a véletlen telefonbetyárkodástól.

A HTC One M9 naptárja a Google-fiókkal szinkronizálható A HTC One M9 fájlkezelője alaptudású

A következő eszközöket mellékelte a gyártó: számológép, időjárás, ébresztő, hangrögzítő, biztonsági asszisztens, HTC Dot View tok kezelő és naptár. Az utóbbi havi, heti, napi és listás nézetben képes bejegyzéseinket rendezni, mutatja a napi időjárást, a személyes eseményeket pedig, ha kérjük, privát mappába helyezi. Produktivitás név alatt fut a jól használható Fájlkezelő, a Firka névre hallgató rajzoló és jegyzetelő, a Polaris Office 5 és a Skype, ezen felül, a Facebook és a Twitter is az alapcsomag részét képezi. Végezetül a Google szokásos pakkja is felkerült a hangasszisztenstől a térképig.

A HTC One M9 böngészője a Chrome HTC One M9

Ugyancsak Google-ös a One M9 böngészője, a Chrome, amely remekül kezeli a lapokat, a felhőbe menthető könyvjelzőket és az asztali nézetet, emellett inkognitó módot is felajánl. Hiányzik a zoom alapú sortörés és a Flash-támogatás, bár ez aligha meglepő manapság. A böngészési sebesség általában remek, a vaskosabb oldalaknál azonban érezni a képfrissítés korlátait, amit inkább a Chrome optimalizálásának, semmint a HTC fürge felületének tudunk be.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • HTC

Azóta történt

 • Bemutatkozott a HTC One M8s

  Full HD megjelenítővel, Snapdragon 615-ös rendszerchippel és a megszokott, szemrevaló, minőségi fémházzal startolt el a HTC új, prémiumkategória alá szánt versenyzője.

 • Bemutatkozott a One E9+ is

  A HTC One M9+ mellett annak phabletkijelzős, ugyancsak QHD-s fivére is elstartolt Ázsiában, nem kevésbé impresszív hardveres tudással.

 • Javít a fotók minőségén az új One M9 frissítés

  Kisebb, ám a Phandroid szerint annál fontosabb csomagot kapott a pár hete elstartolt HTC One M9, amelynek feltétele után a kameraszoftver pontosabbá és megbízhatóbbá válik.

Előzmények

 • Elstartolt a HTC One M9

  Tajvanon már kapható, az USA-ba pedig április 10-én érkezik a HTC legújabb fémházas csúcskészüléke, amely a visszajelzések szerint fontos szoftveres frissítőcsomagot kapott.

 • O-ó, elejtettem a HTC One M9-et!

  Sebaj, a HTC kicseréli, legalábbis az USA-ban. A One M9 Plus nem, az Uh-oh névre keresztelt szolgáltatás viszont bemutatkozott az Egyesült Államokban.

 • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

  A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

Hirdetés