Honor Band 4 - legalább a színe élénk

Leginkább az fog feltűnni, hogy fel fog tűnni. A friss Honor Band már színes kijelzővel érkezik, ami mindenképpen a legnagyobb értéke a terméknek.

Hirdetés

Doboz, küllem

Kék dobozkában jön a termék, nincs benne sok meglepetés. Bár első pillantásra úgy tűnhet, hogy a szíj fix, de nem az. Alul mindkét oldalon van egy kis panel, amit puszta körömmel nem egyszerű megemelni és kirántani, de ha sikerül, akkor a szíj simán lehúzható. Mivel a Band 4 még új termék, ezért egyelőre nemigen vannak hozzá más szíjak, de ez nyilván változni fog, a gyárival azonban nincs semmi gond, finoman barázdált, roppant tág határok között állítható darabról van szó, ami minden csuklóra rá fog tudni kapcsolódni.


[+]

A karperec “agya” nagyon kis apró, de ráfért a Honor Band 4 éke, a 0,95 inches átlójú, 120 x 240 pixeles AMOLED kijelző, aminek valóban gyönyörű képe van, kontrasztos, éles, napfényben is jól látható. Alatta egy kör rajzolat jelzi, hogy ott is érintésérzékeny a felület (és természetesen maga a kijelző is az), ezzel tudjuk felébreszteni a terméket és visszajutni mindig a főoldalra. Néha hosszan kell ezt nyomni, például ha egy folyamatban levő aktivitást szeretnénk leállítani.


[+]

A kis mütyür alján zöld színű LED-eket találunk, ezeket használja pulzusméréshez az eszköz. Illetve itt látunk két kis érzékelőt, ezen keresztül csatlakozik a nagyon aprócska bölcsőhöz a Band 4, amin keresztül a töltés zajlik. Magába a bölcsőbe már microUSB-n keresztül érkezhet az áram, de a karperecen nincs semmiféle egyéb bement, hogy tudják tartani a vízállóságot, ami 50 méterig érvényes.


[+]

A cucc alapvetően nagyon kicsike, a hivatalos adatok alapján csupán 100 mAh-s akkumulátor van benne elrejtve, amit másfél óra alatt lehet teljesen feltölteni, viszont roppant sokáig bírja, ha nem használjuk a folyamatos pulzusmérést, akkor jó esetben két hétig is elketyeg. Nálam folyamatos pulzusméréssel, alvásfigyeléssel és néhány aktivitással egy hétig ment. Elég fura, hogy amúgy magán a karperecen nem is fogunk töltöttségi kijelzést találni bizonyos óralapok kiválasztása után, azt a telefonos app fogja a tudtunkra adni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés