Véroxigénszintet is mér a Honor Band 5

A várakozásoknak megfelelően a Honor 9X és 9X Pro mellett a Honor Band 5 is bemutatkozott hasonlóan kedvező árazással.

A Honor Band 5 nyilvánvalóan a Xiaomi Mi Band szériának kíván konkurenciát jelenteni. A Xiaomi hangutasításos vezérlésére a Honor válasza a véroxigénszint-mérő, ami legalább olyan hasznos funkció, mint a kéz nélküli használat és IoT eszközök vezérlésének lehetősége. Az SpO2 mérő funkció nem igazán újdonság, a Honor elnöke előszeretettel lövi le a meglepetést a bemutató előtt.

A Honor Band 5 egyébként nem sokban változott, a kijelző továbbra is 0,95 hüvelykes, 120 x 240 pixel felbontású, színes AMOLED alatta érintésérzékeny vezérlőfelülettel, ami összesen 45 karaktert képes egyszerre megjeleníteni. Az 5 atmoszféra nyomásig hitelesített vízállóság és a cserélhető szíj is maradt, tízféle tevékenység között felismeri az úszást, és továbbfejlesztett optikai pulzusszenzorral dolgozik (TruSeen 3.5).

Az akkumulátorkapacitásról annyit árultak el, hogy az aktivitásmérő 14 napos üzemidővel bír majd. A Honor Band 5 elérhető lesz (Kínában legalábbis biztosan) NFC-vel 9300 forintnak megfelelő jüanért, illetve NFC nélkül körülbelül nyolcezer forintos nettó nyitóáron. Nálunk általában ez utóbbi kerül forgalomba, a helyi adóterhekkel megspékelve.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés